ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΗΣ ΟΙΝΟΗΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΖΥΓΟΥΡΗ&ΤΕΓΟΥ

ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ – ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ – Μεγάλο πολιτικό θέμα στην Καστοριά με τις εισηγήσεις των αρμοδίων, για κλείσιμο του γυμνασίου Οινόης. Ο Θεόδωρος Παπαδόπουλος πρόεδρος τοπικού συμβουλίου Οινόης θα ευχαριστήσει με επιστολή τον πρόεδρο της Βουλής για την παρέμβαση του.

Αμηχανία ίσως και εκνευρισμός από δευτεροβάθμια και περιφερειακή δ/νση ( ΤΕΓΟΥ&ΖΥΓΟΥΡΗ) αφού έκαναν άλλη εισήγηση και βρέθηκαν χθες μπροστά σε μεγάλη έκπληξη.Το όλο θέμα, μεγάλο, και για τους κατοίκους Πενταβρύσου,Τσάκωνης,Αμπελοκήπων,Γάβρου, με μια μεγάλη απορία, γιατί, εκεί δεν πέτυχε την υλοποίηση των αιτημάτων τους ο Φ.Πετσάλνικος ο οποίος σύμφωνα με την κα. Κοκκινοπούλου, το περασμένο Σάββατο σε συνάντηση τους είχε πει πως είναι δίκαια τα αιτήματα τους..

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 14,Μάρτιος, 2011, 4:14 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr