Κατάληψη στο δημαρχείο Αμυνταίου στη Φλώρινα

Το δημαρχείο Αμυνταίου κατέλαβαν το πρωί οι εργαζόμενοι στο Δήμο διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες εργασίας τους.

Σύμφωνα με τη Συντονιστική Επιτροπή Κατάληψης, μετά την εφαρμογή του σχεδίου «Καλλικράτης», οι εργαζόμενοι στους έξι ΟΤΑ που συνενώθηκαν συγκεντρώθηκαν στο κτίριο όπου στεγάζεται το δημαρχείο, όπως επίσης και οι διοικητικές υπηρεσίες του ΙΚΑ, το δασαρχείο και η διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Οι εργαζόμενοι κάνουν λόγο για μεγάλο συνωστισμό υπηρεσιών και εργαζομένων, θέμα επικινδυνότητας του ήδη παλιού κτιρίου και τεράστια προβλήματα στην εξυπηρέτηση των πολιτών. Ζητούν δε την μεταστέγαση του ΙΚΑ, του δασαρχείου και της διεύθυνσης πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και την αναδιαμόρφωση των χώρων ώστε να εξασφαλιστούν καλύτερες συνθήκες εργασίας. Προειδοποιούν για πιο δυναμικές κινητοποιήσεις αν μέσα στις επόμενες μέρες δεν υπάρξει κάποια μέριμνα για την διευθέτηση του θέματος.

Τη συμπαράστασή του στους εργαζόμενους εκφράζει ο δήμαρχος Αμυνταίου Ιωακείμ Ιωσηφίδης, ενώ κλειστές παραμένουν όλες οι υπηρεσίες που στεγάζονται στο κτίριο.

seleo.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 14,Μάρτιος, 2011, 4:47 μμ. στις Κατηγορίες ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr