Βασίλης Τσιφλικιώτης ΄΄Το πολιτικό ταξίδι μόλις άρχισε ΄΄

 
 
Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους 3.077 συντοπίτες μου Καστοριανούς που με τίμησαν με τη ψήφο τους και επέλεξαν να γίνω η πολιτική φωνή τους.
 
Ο αγώνας μου, ως πρώτη φορά υποψήφιος βουλευτής, διεξήχθη από την πλευρά μου, με καθαρότητα, αξιοπρέπεια και σεβασμό και ήταν νικηφόρος όχι μόνο για τον μεγάλο αριθμό των συντοπιτών μου που με τίμησαν με τη ψήφο τους, αλλά και για την αγάπη και την αποδοχή που μου έδειξαν μέσα σ’ αυτές τις 18 ημέρες και με βοήθησαν με αυτόν τον τρόπο να ξεπεράσω πολλές φορές τον εαυτό μου και να γίνω καλύτερος άνθρωπος.
 
Ο ωραίος αυτός αγώνας δεν σταμάτησε το βράδυ της 7ης Ιουλίου, αλλά συνεχίζεται καθώς δηλώνω παρόν για την επόμενη μέρα της Καστοριάς και της πατρίδας μας στο πλευρό σας και στο πλευρό του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για να φέρουμε το Καστοριανό καράβι με ασφάλεια στην απέναντι ακτή.
 
Το ταξίδι συνεχίζεται.
 
Σας ευχαριστώ.
 
Βασίλης Τσιφλικιώτης
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Ιούλιος, 2019, 5:17 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr