Ολοκλήρωσε ο νέος δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης τον αρχικό σχεδιασμό του με αντιδημαρχίες,δομές και προεδρίες

Γιάννης Κορεντσίδης – ΔΗΜΑΡΧΟΣ Καστοριάς

 

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Για πρώτη φορά δήμαρχος 2 μήνες περίπου πριν αναλάβει έχει ολοκληρώσει σχεδόν τον αρχικό σχεδιασμό του ώστε να ρίξει όλο το βάρος σε χρονοδιάγραμμα έργων,προτάσεων και ζητημάτων που έχουν σχέση μόνο με σχέδιο,ανάπτυξη και υλοποίηση έργων.

Ο κ. Κορεντσίδης έχει ολοκληρώσει μόνος του τις επιλογές των πρώτων προσώπων που μέχρι τέλος Αυγούστου θα γνωστοποιηθούν, με στόχο όλο το βάρος να πέσει σε προγραμματισμό έργων και όχι στο παρασκήνιο των γνωστών επιλογών προσώπων.

Άλλωστε είναι δεδομένο πως όσοι επιλέξουν να απασχολήσουν πολίτες και κοινή γνώμη με ιδιοτροπίες, χαζοαντιδράσεις για θέσεις και επιλογές θα περάσουν στο περιθώριο διότι κανείς δεν έχει χρόνο να παρακολουθεί τις σκέψεις και επιθυμίες ορισμένων για θέσεις,μισθούς και αξιώματα.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 26,Ιούλιος, 2019, 11:32 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr