Ο ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΗΤΑΛΙΔΗ.ΕΞΕΔΩΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

18:09 – ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ –

Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί την μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη, με μακροχρόνια τεράστια προσφορά στον τόπο. Στις 4 Οκτωβρίου 2009 υπέστη βαριά ήττα παρά το σημαντικό έργο που επιτέλεσε στα 5,5 χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας. Στις 29 Νοεμβρίου 2009, ξεκίνησε μια νέα πορεία. Με όχημα τον κοινωνικό φιλελευθερισμό, η νέα Νέα Δημοκρατία οδηγεί την Ελλάδα στη νέα μεταπολίτευση. Με ηγέτη μας τον Αντώνη Σαμαρά, που εξελέγη με μεγάλη πλειοψηφία από 800.000 νεοδημοκράτες.
Στις 30 Μαΐου καλούμαστε να εκλέξουμε τα νέα μας κομματικά όργανα. Ως βουλευτής του Νομού, που έχω την τιμή και την ευθύνη να εκπροσωπώ το κόμμα μας στη Βουλή των Ελλήνων, αισθάνομαι την ανάγκη να μιλήσω ανοικτά και όπως πάντα τη γλώσσα της αλήθειας. Χωρίς να υπολογίσω το προσωπικό μου πολιτικό μου συμφέρον.
Όπως είχα δεσμευτεί και χρόνια πριν την εκλογή μου, η ανάδειξή μου στο αξίωμα του βουλευτή θα σημάνει το μεγάλο άλμα προς τα εμπρός για τον τόπο. Την πραγμάτωση της αδήριτης ανάγκης να φέρουμε νέα πρόσωπα στα όργανα του κόμματος και στη συνέχεια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Εξάλλου αυτό επιβάλλει αδιαπραγμάτευτα, η εφαρμογή του δημοκρατικού καταστατικού του  κόμματός μας.
Η υποψηφιότητα του κ. Κίμωνα Μηταλίδη για την προεδρία της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος, ταιριάζει περισσότερο με την πολιτική μας φιλοσοφία. Φέρνει την ζωντάνια, την φρεσκάδα και την ανανέωση που τόσο έχει ανάγκη η Νέα Δημοκρατία. Διαθέτει δυναμισμό, κατάρτιση και εμπειρίες από ηγετική θέση με τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Επιστήμονας με διασφαλισμένη επαγγελματική πορεία. Με τον κ. Σωκράτη Λιάνο, άνθρωπο της γενιάς μου, μας συνδέουν φιλία και μακροχρόνιοι κοινοί αγώνες, μέσα από τις τάξεις της μαχητικής ΟΝΝΕΔ. Δυναμικός, ασυμβίβαστος και πάντοτε στρατιώτης της παράταξης. Άνθρωπος της προσφοράς με εγνωσμένη εντιμότητα και ανιδιοτέλεια.

Σε κάθε περίπτωση, οι χιλιάδες νεοδημοκράτες του Νομού μας είναι αυτοί που καλούνται να επιλέξουν. Τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ, τους προέδρους και τα μέλη των Δημοτικών Τοπικών Επιτροπών του κόμματός μας. Ως βουλευτής της ΝΔ είμαι υποχρεωμένος να σεβαστώ και να συνεργαστώ στενά με τα πρόσωπα που θα εκλεγούν. Κλείνοντας απευθύνω εγερτήριο σάλπισμα σε όλους, να προσέλθουν στις εκλογές της 30ής Μαΐου, με τον ίδιο ενθουσιασμό και μαζικότητα όπως έπραξαν και στην εκλογή του Προέδρου μας.

Ζήσης Τζηκαλάγιας

Βουλευτής ΝΔ Ν. Καστορίας

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 19,Μάιος, 2010, 6:10 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr