Αγνή Κανδύλη ΄΄απλά…να έχουμε την Ευλογία Της.… ΄΄

 

Αυτές τις ημέρες των διακοπών μου, περνάω ατέλειωτες ώρες διαβάζοντας και παρατηρώντας.. με αφορμή τις ημέρες που έρχονται του Δεκαπενταύγουστου, διάβαζα ένα «σημείωμα» που μου άφησε ένας ιδιαίτερα πνευματικός και δικός μου άνθρωπος..(καμία φορά νομίζω πως κατοικοεδρεύει στο μυαλό μου…). Μου έγραψε λοιπόν,
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε Κεχαριτωμένη Μαρία, ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας Σου. Ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών «. 
Στα πρόθυρα μιας ακόμα όμορφης περιόδου που αναφέρεται στο ιερό πρόσωπο την Κυρίας Θεοτόκου, της Παναγίας μας, σπεύδω να υπενθυμίσω την όμορφη συνήθεια επίκλησης του Αγίου ονόματος Της. (Συνεχίζει..)
Έλεγε μία μοναχή γερόντισσα:» εάν θέλεις να παρακαλέσεις την Παναγία για κάτι, να λες 50 φορές την ημέρα το «Θεοτόκε Παρθένε….». Εάν θέλεις να την ευχαριστήσεις για όσα σου πρόσφερε να το λες 100 φορές την ημέρα. Κι αν θέλεις να την ευχαριστήσεις ιδιαίτερα, να το λες 150 φορές την ημέρα. Θα έχεις πολύ την ευλογία της Κυρίας Θεοτόκου!!!!
Εγώ πάλι θα προσθέσω απλά…να έχουμε την Ευλογία Της….

ΠΗΓΗ facebook

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 14,Αύγουστος, 2019, 10:49 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr