Η ΝΟ.Δ.Ε ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΟι συνενώσεις σχολικών μονάδων μάλλον ολοκληρώθηκε. Οι Τοπικοί φορείς του Υπουργείου Παιδείας ισχυρίζονται ότι έλαβαν υπόψιν τους τις θέσεις & απόψεις των τοπικών κοινωνιών, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εισηγήθηκε αναλόγως στο Υπουργείο. Οι έντονες αντιδράσεις όμως της τοπικής κοινωνίας ότι διάλογος ουσιαστικός δεν έγινε και όπου έγινε ήταν προσχηματικός αποδεικνύει μάλλον τον τρόπο λειτουργίας της σημερινής κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ σε όλα τα επίπεδα.

Σχολικές μονάδες με πολύ καλές κτιριακές υποδομές με ικανό αριθμό μαθητών, ακόμη και εξαθέσια σχολεία καταργούνται στο όνομα της οικονομικής κρίσης υποτασόμενη στις υποταγές του μνημονίου για περικοπή δαπανών.

Ο θυμός δεν είναι καλός σύμβουλος των τοπικών κοινωνιών. Αυτοί που τον προκάλεσαν ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους. Οι όποιες συνενώσεις μακάρι να αποβούν προς όφελος των παρεχόμενων υπηρεσιών παιδείας, μέσα σε κλίμα δημιουργικό, ήρεμο στις σχολικές κοινωνίες.

Ορεινές περιοχές ερημώθηκαν. Ας μείνει ζωντανός ο κάμπος με τις φωνές των μαθητών!!!

 

 

ΝΟ.Δ.Ε ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 16,Μάρτιος, 2011, 10:44 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr