Μείωση 50% στα δίδακτρα για τις τρίτεκνες οικογένειες της Δράμας

Μείωση 50% στα δίδακτρα του Δημοτικού Ωδείου Δράμας για όλες τις τρίτεκνες οικογένειες ανακοίνωσε ο δήμαρχος Δράμας, Κυριάκος Χαρακίδης, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με τα μέλη του Συλλόγου Τρίτεκνων Οικογενειών Νομού Δράμας.

Ο κ. Χαρακίδης ανακοίνωσε, επίσης, ότι θα υπάρξει και μείωση κατά 50% στα τροφεία των βρεφονηπιακών σταθμών, καθώς και αντίστοιχη μείωση στα δίδακτρα του Κέντρου Νεότητας του δήμου.

«Η υιοθέτηση ευεργετικών μέτρων και για τις τρίτεκνες οικογένειες» τόνισε ο κ. Χαρακίδης, «αποτελεί ελάχιστη κίνηση αναγνώρισης της προσφοράς τους στο κοινωνικό σύνολο και στην αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος. Ταυτόχρονα, καταδεικνύει και την προτεραιότητα που έχει θέσει ο Δήμος Δράμας σε ό,τι αφορά στην κοινωνική του ευθύνη στην τοπική κοινωνία».

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 16,Μάρτιος, 2011, 2:54 μμ. στις Κατηγορίες ΕΛΛΑΔΑ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr