Προσλήψεις 1.500 ειδικών φρουρών: Πιθανότητες επιτυχίας των υποψηφίων & χρονοδιάγραμμα (ημερομηνίες)

Εντός Σεπτεμβρίου έχει ως στόχο το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να εκδοθούν τα τελικά αποτελέσματα για την πρόσληψη 1.500 Ειδικών Φρουρών, οι αιτήσεις για τους οποίους ολοκληρώθηκαν την περασμένη Δευτέρα 26 Αυγούστου. Σύμφωνα με στελέχη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (ΥΠΡΟΠΟ) που μίλησαν στην aftodioikisi.gr, συνεχίζεται η καταχώρηση των αιτήσεων και αναμένεται να ολοκληρωθεί την ερχόμενη εβδομάδα. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία προκύπτει ότι θα ξεπεράσουν τις 15.000, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι η αναλογία διοριστέων -υποψηφίων θα είναι άνω του 1 προς 10.

Αναφορικά με την διαδικασία και το χρονοδιάγραμμα που θα ακολουθηθεί από εδώ και στο εξής, αναμένεται:

-Εντός της ερχόμενης εβδομάδας να ολοκληρωθεί η εξέταση των αιτήσεων από την τριμελή Επιτροπή και να ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των υποψήφιων (πιθανή ημερομηνία έως 6.9)

-Από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης των βαθμολογιών δίνεται δεκαήμερη προθεσμία στους υποψηφίους για την υποβολή ένστασης στο ΑΣΕΠ (πιθανή ημερομηνία έως 17.9)

-Εξέταση των ενστάσεων από το ΑΣΕΠ προκειμένου να εκδοθούν τα οριστικά αποτελέσματα του διαγωνισμού. Πρόκειται για διαδικασία, ο χρόνος της οποίας θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των ενστάσεων και το πόσο γρήγορα θα γίνει ο έλεγχος από την Ανεξάρτητη Αρχή. Αυτό ακριβώς τόνιζαν και τα στελέχη του ΥΠΡΟΠΟ στην aftodioikisi.gr, επισημαίνοντας ότι ναι μεν στόχος είναι η διαδικασία να ολοκληρωθεί το συντομότερο και, μάλιστα, εντός Σεπτεμβρίου, αλλά αυτό δεν εξαρτάται μόνο από τις υπηρεσίες του ίδιου του υπουργείου και της ΕΛΑΣ.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 1,Σεπτέμβριος, 2019, 11:09 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr