Δ.Νεστορίου. Νέο προεδρείο και οικονομική επιτροπή

Τα νεοεκλεγέντα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νεστορίου συνήλθαν χθες Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019 σε ειδική συνεδρίαση κατόπιν πρόσκλησης του συμβούλου της πλειοψηφίας που έχει εκλεγεί με τις περισσότερες ψήφους, κ. Μπαμπούλη Δημητρίου και με αποκλειστικά θέματα την εκλογή Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και τακτικών μελών της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου.

dav

Σε κλίμα ενότητας και με τη στήριξη του συνόλου των δημοτικών συμβούλων από όλες τις παρατάξεις αναδείχθηκαν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου η κα Σουκαλοπούλου Ανδρομάχη, Αντιπρόεδρος η κα Σινάνη Χάϊδω και Γραμματέας ο κ. Κεραμάρης Αργύρης.

Στη συνέχεια εξελέγησαν τα 4 τακτικά και τα αντίστοιχα αναπληρωματικά μελή της Οικονομικής Επιτροπής. Ειδικότερα θα συμμετέχουν ως τακτικά μέλη οι δημοτικοί σύμβουλοι από τον συνδυασμό «Πρωτοβουλία για τον Δήμο Νεστορίου» κ. Μπαμπούλης Δημήτριος, κ. Τοτονίδης Ιωάννης, κ. Σουκαλόπουλος Σπύρος και από την παράταξη «Δήμος Νεστορίου Η επόμενη μέρα» ο κ. Δημητριάδης Κωνσταντίνος. Με τον Δήμαρχο κ. Γκοσλιόπουλο Χρήστο, ως Πρόεδρο, και τους εκάστοτε δύο Αντιδημάρχους, που την πρώτη περίοδο αναλαμβάνουν η κα Νταούτη Ιωάννα και ο κ. Καραβασίλης Γεώργιος, συγκροτούν την επταμελή Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Νεστορίου.

 

Γραφείο Τύπου   

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Σεπτέμβριος, 2019, 12:17 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΝΕΣΤΟΡΙΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr