Η ομιλία του νέου Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς, κ. Κίμωνα Μηταλίδη, αμέσως μετά την εκλογή του, στη χθεσινή πρώτη Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς.

 

Αποτελεί η ιδιαίτερη τιμή για μένα σήμερα η εκλογή μου ως Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς.

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Καστοριάς, κ. Γιάννη Κορεντσίδη, που με πρότεινε για τη θέση αυτή, αλλά και το σύνολο των μελών της ομάδας μας που στήριξαν αυτήν του την απόφαση.

 

Από σήμερα ξεκινά μια νέα εποχή για το Δήμο Καστοριάς, για να είναι όμως καλύτερη οφείλουμε να συμβάλουμε όλοι, συμπολιτευόμενοι και αντιπολιτευόμενοι, ο καθένας από τη θεσμική του θέση.

 

Τα επόμενα χρόνια της θητείας μας δεν θα πρέπει κανένας μας να ξεχνάει, ότι κοινός τόπος όλων μας και σημείο αναφοράς, είναι τα προβλήματα του Δήμου μας και η προσπάθεια επίλυσης αυτών. Εξάλλου, πιστεύω πως όλοι διεκδικήσαμε την ψήφο των συνδημοτών μας με αποκλειστικό γνώμονα την διάθεση μας για προσφορά.

 

Εγώ από την πλευρά μου, αυτό που μπορώ να δεσμευτώ από σήμερα, είναι ότι θα είμαι Πρόεδρος όλου τη Δημοτικού Συμβουλίου, χωρίς διακρίσεις.

 

Δεν έχουμε την πολυτέλεια να καθυστερήσουμε καθόλου. Οφείλουμε να είμαστε γρήγοροι και αποτελεσματικοί, πάντα όμως στο πλαίσιο των νόμων και των κανονισμών λειτουργίας.

 

Για το λόγο αυτό άλλωστε, τις επόμενες μέρες θα μοιραστεί σε όλους σας ένα εγχειρίδιο με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας σαν σύμβουλοι, αλλά και του τρόπου με τον οποίο θα λειτουργήσει το Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να είμαστε γόνιμοι και παραγωγικοί. Ένα αντίστοιχο εγχειρίδιο του τρόπου λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου θα μοιραστεί και στις υπηρεσίες του Δήμου. Στόχος είναι να προληφθούν μελλοντικές παρεξηγήσεις από όλους μας.

 

Όλα αυτά θα γίνουν πάντα σε αγαστή και διαρκή συνεργασία με τους υπαλλήλους του Δήμου, χωρίς τους οποίους κανένα σχέδιο δεν μπορεί να υλοποιηθεί.

 

Κλείνοντας, θα ήθελα να σας πω, πως προσωπικά είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος πως τόσο ο νέος Δήμαρχος και η νέα Δημοτική Αρχή, όσο και το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου, θα σταθούμε αντάξιοι των προκλήσεων που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε, αλλά και των ιδιαίτερα αυξημένων προσδοκιών των συνδημοτών μας.

 

Η ευχή είναι να έχουμε υγεία και μια καλή, γόνιμη και κυρίως δημιουργική θητεία όλοι μας.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Σεπτέμβριος, 2019, 12:44 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr