Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς με ιδιαίτερη ικανοποίηση χαιρετίζει την έναρξη των εργασιών για την ανέγερση του νέου Αστυνομικού Μεγάρου στο πρώην στρατόπεδο «Μαθιουδάκη».

Ένα έργο πρωταρχικής σημασίας για την τοπική κοινωνία το οποίο στο παρελθόν είχε αποτελέσει το «μήλο της Έριδος », διχάζοντας την κοινωνία της Καστοριάς, έρχεται μετά από δέκα (10) και πλέον έτη να συμβάλει τόσο στην αναβάθμιση των συνθηκών εργασίας των συναδέλφων και στη βελτίωση της λειτουργίας των Αστυνομικών Υπηρεσιών όσο και στην  καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

   Το Σωματείο μας, έχοντας ως βασικό μέλημα τη μεταστέγαση των Υπηρεσιών της Δ.Α Καστοριάς, σύσσωμο όλα αυτά τα χρόνια στάθηκε αρωγός και συμπαραστάτης διπλά στους τοπικούς Άρχοντες, στους Βουλευτές, στους Υπηρεσιακούς παράγοντες της ΕΛ.ΑΣ, στους Οργανισμούς, τις Επιτροπές καθώς και σε όσους είχαν την εποπτεία και τη διαχείριση του Αστυνομικού Μεγάρου, ενημερώνοντας και καταθέτοντας κάθε φορά νέες προτάσεις για να αποφευχθούν γραφειοκρατικές αγκυλώσεις.

 

   Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς θέλουμε να απονείμουμε τα εύσημα σε όλους όσους συνέβαλαν είτα άμεσα είτε έμμεσα στην «προκαταρκτική διαδικασία» μέχρι την έναρξη των εργασιών και ελπίζουμε οι νεοεκλεγέντες τοπικοί Άρχοντες και βουλευτές του Νομού μας να συμβάλουν αποτελεσματικά μέχρι την ολοκλήρωση και την παράδοση το νέου Αστυνομικού Μεγάρου.     

 

             

                                                  Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

                      -Ο-                                                                                                              -Ο-

               Πρόεδρος                                                                                     Γενικός Γραμματέας                   

       ΣΠΥΡΙΔΗΣ Ιωάννης                                                                            ΤΟΤΟΝΙΔΗΣ Μηνάς

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 5,Σεπτέμβριος, 2019, 11:07 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr