Μειωμένο εισιτήριο και φέτος ( 2019) για τους τρίτεκνους που επισκέπτονται τη ΔΕΘ

Κατόπιν επκοινωνίας της πρόεδρου της Εστίας Τριτέκνων Ν.Θεσσαλονίκης με την διοίκηση της ΔΕΘ επιβεβαιώθηκε οτι θα ισχύει  και φετος η απόφαση που πάρθηκε  6/9/18 με την οποία οι τρίτεκνοι θα εισέρχονται στον χώρο της ΔΕΘ με τα ίδια κριτήρια οπως οι πολύτεκνοι

Ευχαριστούμε θερμά την διοίκηση της ΔΕΘ

Πρόγραμμα Συναυλιών ΔΕΘ 2019

Ώρες Λειτουργίας:

  • Σάββατο 7/9: 10:00-22:00
  • Κυριακή 8/9: 10:00-22:00
  • Καθημερινές: 16:00-22:00
  • Σάββατο 15/9: 10:00-22:00
  • Κυριακή 16/9: 10:00-22:00

Εισιτήρια 84ης ΔΕΘ 2019

Γενική είσοδος 7 €
Μειωμένο εισιτήριο τις καθημερινές 16.00 – 18.00 (εκτός Σαββάτου & Κυριακής) 5 €
Μειωμένο εισιτήριο* (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι5 €
Παιδιά έως 4 ετών δωρεάν
Παιδικό εισιτήριο (4-10 ετών) 5 €

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ CIRCO MEDRANO (Περίπτερο 17)
Ενιαίο για 84η ΔΕΘ και Circo Medrano 10 €  CIRCO MEDRANO (Περίπτερο 17)
Ενιαίο παιδικό (4- 10 ετών) για 84η ΔΕΘ και Circo Medrano 5 €
Επισκέπτες 84ης ΔΕΘ (στο ταμείο του τσίρκου) 5 €
Για την είσοδο στο τσίρκο θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
 Οι προσκλήσεις της ΔΕΘ δεν ισχύουν για την είσοδο στο τσίρκο.

Οι τρίτεκνες οικογένειες μπορούν φέτος, για πρώτη φορά, να επισκεφθούν τη ΔΕΘ, με τα κριτήρια των πολύτεκνων.

Αντί να πληρώνουν για την είσοδο κάθε μέλους της οικογένειάς τους 7 ευρώ, που είναι το κανονικό εισιτήριο, θα πληρώνουν 5 ευρώ, όπως δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, «Πρακτορείο 104,9 FM», η πρόεδρος του Συλλόγου «Εστία Τριτέκνων» Θεσσαλονίκης, Ιωάννα Μπουγιουκλή.

«Κάθε μέλος τρίτεκνης οικογένειας, από οποιοδήποτε σημείο του τόπου μας, που θέλει να επισκεφθεί πλέον τη ΔΕΘ, μπορεί να έχει την έκπτωση των πολυτέκνων, επιδεικνύοντας την κάρτα μέλους» επισήμανε η κ. Μπουγιουκλή και ευχαρίστησε τη διοίκηση της ΔΕΘ HELEΧPO Α.Ε., που έκανε δεκτή την πρόταση του Συλλόγου  της <<Εστία Τριτέκνων >> Ν. θεσσαλονίκης και της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Τριτέκνων ΠΟΤ

Σχολιάζοντας την απόφαση του δικαστηρίου να επιβάλλει σε οικογένεια να πληρώνει πρόστιμο 300 ευρώ όταν τα παιδιά κάνουν φασαρία, η κα Μπουγιουκλή είπε: «Δεν το πίστεψα όταν ανακοινώθηκε αυτή η απόφαση του δικαστηρίου, είναι πολύ τραβηγμένο, δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν μπορείς να τα φιμώσεις τα παιδιά, θέλουν τον χώρο τους, ένα παιδάκι κάνει φασαρία. Εγώ έχω τρία αγόρια και σε εμάς έχουν γίνει πολλά παράπονα. Δεν μπορεί να ισχύσει αυτό, θα αλλάξει».

Η πρόεδρος του Συλλόγου «Εστία Τριτέκνων» Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι οικογένειας με τρία παιδιά που καλούνται να σπουδάσουν σε άλλες πόλεις. «Εμείς οι τρίτεκνες οικογένειες μετά από τις πανελλαδικές εξετάσεις, αρχικά χαιρόμαστε και στη συνέχεια κλαίμε, καθώς οι γονείς με τρία παιδιά δεν μπορούν να έχουν μεταγραφή στον τόπο διαμονής της οικογένειας τους» επισήμανε.

Μάλιστα αναφέρθηκε σε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα με ένα παιδί τρίτεκνης οικογένειας που έχει περάσει στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών στο πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής που ήταν ΤΕΙ και είναι πλέον ΑΕΙ και δεν μπορεί να παρακολουθήσει τα μαθήματα του για οικονομικούς λόγους.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Σεπτέμβριος, 2019, 8:55 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr