Το κλιμάκιο της Ν.Δ στον δήμαρχο Νεστορίου Χ.Γκοσλιόπουλο

Ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Γκοσλιόπουλος υποδέχτηκε στο Νεστόριο κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από τον Βουλευτή Β3 Νότιου Τομέα Αθηνών κ. Βασίλη Σπανάκη, τον Βουλευτή Ηλείας κ. Ανδρέα Νικολακόπουλο, τον Βουλευτή Καστοριάς κ. Ζήση Τζηκαλάγια, τον Πρόεδρο ΝΟΔΕ Καστοριάς κ. Στέργιο Αδάμ και τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή των Αντιδημάρχων, της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας, ο Δήμαρχος Νεστορίου παρέθεσε αναλυτικά τα σημαντικότερα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ανάγκη ενίσχυσης των ορεινών Δήμων της χώρας, στην αύξηση των πόρων προς τους Ο.Τ.Α., στη χρηματοδότηση μελετών και στην ένταξη έργων στο ΕΣΠΑ, στο Φράγμα Νεστορίου και στο Φράγμα Διποταμίας, στα έργα οδοποιίας και υποδομών σε ολόκληρο τον Δήμο Νεστορίο, στη μεταφοράς της αρμοδιότητας διαχείρισης των βοσκότοπων από τις Περιφέρειες στους Δήμους, στη μείωση της υψηλής φορολογίας των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους ορεινούς Δήμους, στα ζητήματα ασφάλειας, στην ανάγκη στήριξης των κατοίκων της παραμεθορίου (π.χ. αυξημένο επίδομα θέρμανσης) και σε άλλα θέματα της περιοχής, για τα οποία ζήτησε τη στήριξη των Βουλευτών προκειμένου να προωθηθούν και να επιλυθούν στα αρμόδια Υπουργεία.   

Γραφείο Τύπου   

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Σεπτέμβριος, 2019, 9:20 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΝΕΣΤΟΡΙΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr