Ν.Μαρκόπουλος » Η επιθυμία σας για την εκλογή μου στο νέο Περιφερειακό συμβούλιο έγινε πράξη και θα είναι καθοριστικής σημασίας »

Αγαπητές μου φίλες και αγαπητοί μου φίλοι,

Θέλω να σας ευχαριστήσω ξανά μέσα από την καρδιά μου για τη στήριξη σας στην εκλογική διαδικασία της 26ης Μαΐου και σας εύχομαι, η δύναμη που μου δώσατε να σας επιστραφεί πολλαπλά στον καθημερινό προσωπικό σας αγώνα.

Να ευχαριστήσω επίσης τους ανθρώπους που στάθηκαν συνεχώς δίπλα μου στον αγώνα μου αυτό.

Τελικά, η ψήφος σας έλαβε τη δύναμη που της άξιζε μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Δυτικής Μακεδονίας, μετά από μία ένσταση ενός συναδέλφου μου από τα Γρεβενά, τον οποίο ευχαριστώ θερμά μέσα από το κείμενο μου αυτό, ο οποίος την υπέβαλε για λογαριασμό του και μαζί με τη δική του δικαίωση ήρθε και η δική μου.

Η επιθυμία σας για την εκλογή μου στο νέο Περιφερειακό συμβούλιο έγινε πράξη και θα είναι καθοριστικής σημασίας, προσπαθώντας να στηρίξω την ανάπτυξη της Π.Ε. Καστοριάς και βέβαια του συνόλου της Δυτικής Μακεδονίας.

Η εμπειρία μου στην πράξη δεν έχει χρώματα, ούτε ανούσιες αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις, διότι η ουσία της ήταν και είναι πάντα προς όφελος της Κοινωνίας και του Δικαίου και δεσμεύομαι απέναντι σας ότι θα συμβάλλω τα μέγιστα για την ανάπτυξη της Περιφερειακής μας ενότητας, μέσα από συγκεκριμένες λειτουργικές προτάσεις.

Θα ήθελα στο σημείο αυτό να συγχαρώ όλους τους εκλεγμένους, καλή θητεία, με δύναμη και με συνεργασίες.

Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς διαθέτει ένα μεγάλο «οπλοστάσιο» πλεονεκτημάτων, που στηρίζει τη δουλειά των εκλεγμένων να φέρουν ικανά αποτελέσματα, μέσα από σωστές και συντονισμένες προσπάθειες.

Σας ευχαριστώ ξανά και ξανά για την εμπιστοσύνη σας!

Υπεύθυνα,
Ναούμ Μαρκόπουλος

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Σεπτέμβριος, 2019, 6:06 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr