Στη συνεδρίαση της Περιφερειακής ΈνωσηςΔήμων Δυτικής Μακεδονίας, ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης

  Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας, που πραγματοποιήθηκε στα νέα γραφεία της ΠΕΔ στην Κοζάνη, την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, συμμετείχε ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, ο οποίος εδώ και δέκα ημέρες δεν αφήνει, στην κυριολεξία, να πάει χαμένο ούτε λεπτό.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης ήταν, εκτός της ενημερωτικής συνάντηση του Δ.Σ. της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας με τους νεοεκλεγμένους Δημάρχους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, οι ορισμοί εκπροσώπων σε αναπτυξιακούς φορείς, διάφορα πρωτογενή αιτήματα και εγκρίσεις δαπανών, καθώς επίσης και διάφορα άλλα ζητήματα που τέθηκαν στο τραπέζι.

Ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, δήλωσε ικανοποιημένος από το εξαιρετικά φιλικό κλίμα της συνεδρίασης και τόνισε την αποφασιστικότητά του για ενεργό συμμετοχή στο αυτοδιοικητικό αυτό όργανο, αφού μετέχει ex officio ως ένας από τους 13 Δημάρχους του συγκεκριμένου οργάνου.

Σημειώνεται ότι μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να εκδοθεί και το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα, που θα καθορίζει πότε θα γίνει η Γενική Συνέλευση από την οποία θα προκύψει και η νέα Διοίκηση της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Σεπτέμβριος, 2019, 5:36 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr