ΒΟΜΒΑ….ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Το νομικό πρόσωπο του Δήμου Καστοριάς ΄΄μπλοκάρει ΄΄την πρόταση Κορεντσίδη για άμεση επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος στο κλειστό γυμναστήριο.

 

Μέχρι και σήμερα η διοίκηση του νομικού προσώπου με πρόεδρο τον Σωκράτη Λιάνο δεν έχει αλλάξει και είναι η ίδια από τις μέρες και τα έργα Ανέστη Αγγελή

Αποκλειστικό – 12 μέρες τώρα ο δήμαρχος Καστοριάς προσπαθεί να προχωρήσει σε αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Ν.Π.Κ.Π ( νομικό πρόσωπο Δήμου υπεύθυνο για το ρεύμα στο Κλειστό Γυμναστήριο) του δήμου ( ακόμη το Δ.Σ με πρόεδρο τον Σωκράτη Λιάνο είναι από την διοίκηση Ανέστη Αγγελή) με στόχο την άμεση λύση στο κομμένο επί Λιάνου και Αγγελή, ρεύμα του κλειστού γυμναστηρίου Καστοριάς.

Προχθές ο κ. Κορεντσίδης ζήτησε με ‘’ Το υπ. Αριθ. πρωτ. 15339/03-09-2019 έγγραφο του Δήμου Καστοριάς για ανάγκη ανάκλησης της αριθ. 71/2019 απόφασης του Δ.Σ. και ψήφιση νέας αναμόρφωσης ΄΄ με στόχο να πληρωθεί άμεσα το χρέος προς την ΔΕΗ ώστε να συνδεθεί το ηλεκτρικό ρεύμα διότι ακόμη και σήμερα το κλειστό γυμναστήριο δεν έχει ρεύμα.

Παρά την εσπευσμένη απόφαση ΚΟΡΕΝΤΣΙΔΗ, χθες το νομικό πρόσωπο με πρόεδρο τον κ.Λιάνο δεν έκανε δεκτή την αναμόρφωση που ζήτησε ο νέος δήμαρχος Καστοριάς με αποτέλεσμα να εμμένουν στην απόφαση τους ( 71/2019 στην οποία βλέπουμε μεταξύ άλλων πληρωμές αιρετών προέδρου Δ.Σ και άλλες υποχρεώσεις χωρίς όμως πληρωμή ρεύματος του γυμναστηρίου, δείχνονταςπως οι προτεραιότητες του Δ.Σ είναι όλα τα άλλα πλην του ρεύματος που οι ίδιοι άφησαν απλήρωτο μήνες τώρα.

Δείτε εδώ την αρχική απόφαση του νομικού προσώπου 71/2019 στις 24 Ιουλίου 2019 που δίνει άλλες πληρωμές και προτεραιότητες ξεχνώντας το μεγάλο χρέος προς την ΔΕΗ – ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Δείτε την χθεσινή απόφαση, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ( 10/9/2019) του νομικού που απορρίπτει την πρόταση του Γιάννη Κορεντσίδη που θα έλυνε αύριο κιόλας το θέμα επανασύνδεσης του κλειστού, εμμένοντας στην παλιά απόφαση τους 71/2019 που στην ουσία πήραν απόφαση να τους δοθούν και οι αποζημιώσεις του Δ.Σ του προέδρου και άλλες μικρο υποχρεώσεις….

Εξοργισμένη πλέον η κοινωνία με τέτοιες συμπεριφορές και αποφάσεις. Ο δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης πρέπει να βγει ανοιχτά και να εξηγήσει το τι γίνεται…..

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Σεπτέμβριος, 2019, 8:33 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “ΒΟΜΒΑ….ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Το νομικό πρόσωπο του Δήμου Καστοριάς ΄΄μπλοκάρει ΄΄την πρόταση Κορεντσίδη για άμεση επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος στο κλειστό γυμναστήριο.”

  1. Άλλαξε ο Μανωλιός...?

    Ναι, να βγει ανοιχτά να εξηγήσει γιατί χρησιμοποιεί σε θέσεις ευθύνης κάποια δοκιμασμένα και αποτυχημένα άτομα προηγούμενης δημοτικής αρχής. Ποια ψηφοθηρικά γραμμάτια της προεκλογικής περιόδου ξεπληρώνει με το να τοποθετεί συγκεκριμένα πρόσωπα στο γραφείο του και άλλους που τον πλαισιώνουν. Γιατί επιτρέπεται στον κάθε κ. Λιάνο να συνεχίζει το καταστροφικό έργο της προηγούμενης αρχής με το να μην ανακοινώνει δημοσίως αναλυτικά ποιες οικονομικές τρύπες παρέλαβε και πως αυτές δημιουργήθηκαν.
    Δεν υπάρχει καθόλου υπομονή και δε μπορεί να δοθεί άλλη πίστωση χρόνου σε κανέναν. Ο Δήμος έχει καταρρεύσει και δεν βοηθά τον ίδιο να κρατά το στόμα του κλειστό την ώρα που πέφτουν οι διακόπτες ο ένας μετά τον άλλο και υπάλληλοι παραμένουν μήνες απλήρωτοι.
    Καλή η περιποίηση του κήπου των τελευταίων ημερων δεν αντιλέγω, αλλά πρώτα πιάνεις τα μερεμέτια της οροφής του σπιτιού για να μην σε πλακώσει…

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr