Κομμένο το ρεύμα και στο χιονοδρομικό Βιτσίου. Απλήρωτοι λογαριασμοί για τουλάχιστον 3,5 χρόνια από τον δήμο ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και την διοίκηση ΑΓΓΕΛΗ-ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Διοίκηση ΑΓΓΕΛΗ-ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ.

«Κομμένο το ρεύμα και στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βιτσίου. Οι άνθρωποι του ΣΧΟΚ που εδώ και μερικές εβδομάδες ξεκίνησαν τις εργασίες συντήρησης ενόψει της νέας σεζόν, με έκπληξη διαπίστωσαν χθες ότι η παροχή του ΧΚ έχει διακοπεί. Φαίνεται ότι εδώ και 3 χρόνια δεν έχει εξοφληθεί από τον Δήμο κανένας λογαριασμός, αφού ο τελευταίος που είχε πληρωθεί με χρήματα που ο τότε Αντιδήμαρχος ζήτησε από τον ΣΧΟΚ ήταν στην περίοδο 2016-2017».

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 22,Σεπτέμβριος, 2019, 10:51 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Κομμένο το ρεύμα και στο χιονοδρομικό Βιτσίου. Απλήρωτοι λογαριασμοί για τουλάχιστον 3,5 χρόνια από τον δήμο ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και την διοίκηση ΑΓΓΕΛΗ-ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ”

  1. […] Αντιδήμαρχος ζήτησε από τον ΣΧΟΚ ήταν στην περίοδο alphafm.gr […]

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr