Άμεση αντίδραση ΖΥΜΠΙΔΗ για την ξαφνική απόφαση του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΣΑΠΙΔΗ για την εταιρία τουρισμού « Όχι άλλες απώλειες για την πόλη μας.. Επιβάλλεται η συνεργασία όλων μας..»

“Η Εταιρεία Τουρισμού τα τελευταία χρόνια με τις αλλαγές που έκανε τόσο στο καταστατικό όσο και στα μέλη του ΔΣ έδειξε πραγματικά την περιφερειακή συνείδηση. Η άμισθη θέση του προέδρου ήταν τιμητική για την Καστοριά δεδομένου ότι ήταν και είναι η ναυαρχίδα του τουρισμού της περιφέρειάς μας.
Οι ανάγκες της εταιρείας θέλουν καθημερινά τον πρόεδρο κοντά στην εταιρεία και η καθημερινή μετάβαση του από την Κοζάνη στην Καστοριά θα είναι δύσκολη και πιστεύω όχι τακτική.
Η εταιρεία ως αυτόνομο νομικό πρόσωπο ακολουθεί και συνεργάζεται άμεσα με την Αντιπεριφερεια Τουρισμού .
Η συγκεκριμένη αλλαγή όμως θεωρώ θα δημιουργήσει λειτουργικά προβλήματα και φυσικά δεν θα ήθελα να πιστέψω ότι είναι η αρχή της απομάκρυνσης της έδρας από την Πόλη μας. Όχι άλλες απώλειες για την πόλη μας..
Επιβάλλεται η συνεργασία όλων μας..”

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 26,Σεπτέμβριος, 2019, 10:43 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr