Ασταμάτητος ο Ζήσης Τζηκαλάγιας. Απάντηση στην Ολυμπία Τελιγιορίδου

 

Δ.Τ – Απέφυγα να απαντήσω στην Βουλευτή του Σύριζα κ.Ολυμπία Τεληγιορίδου επί 2 ημέρες, αλλά επειδή συνεχίζει στα Μ.Μ.Ε και ξεπέρασε τα εσκαμμένα ,είμαι υποχρεωμένος να αποκαταστήσω την αλήθεια αλλά και να υπενθυμίσω,προστατεύοντας την ίσως από μελλοντικά της ατοπήματα:

1)Μετά τις εκλογές είχα απαντήσει προκληθείς πως το περισσότερο από το <παλαιό καλό Πασόκ>ψήφισε Ν.Δ και πως το <παλαιό κακό Πασόκ>ψήφισε Σύριζα του οποίου δυστυχώς εκφραστή και συνεχιστή αποτελεί η κ.Τεληγιορίδου,

2)το μεγάλο κακό που έγινε από αυτό το <παλαιό> στην παιδεία επιβεβαιώνεται από την ανάγνωση των εγγράφων που χρησιμοποίησε η συνάδελφος, τα οποία αποδεικνύουν περίτρανα!! την αλήθεια των ανακοινώσεων μου μετά τις επισκέψεις μου στους Υπουργούς.Προκαλώ και παρακαλώ κάθε καλόπιστο πολίτη να διαβάσει τα κείμενα και θα αντιληφθεί πως ούτε ευρώ είχε δεσμευθεί για το φράγμα της Διποταμίας, παρά μόνον ευχολόγια και διαπιστώσεις.Όσον αφορά δε το φράγμα του Νεστορίου το έγγραφό που επικαλείται, περιγράφει απλά την μεταφορά της 《Διευθύνουσας Υπηρεσίας》του έργου από την Π.Ε Καστοριάς στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.Συμπέρασμα πως η κ.Τεληγιορίδου στην προσπάθειά της να με αντιπολιτευθεί,αυτοπαγιδεύθηκε. Ας καταλάβουν λοιπόν οι απελθόντες πως εμείς έχουμε την γνώση, την αποφασιστικότητα αλλά και την δυνατότητα να πάμε τον τόπο μας μπροστά.

Από το Γραφείο Τύπου

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 28,Σεπτέμβριος, 2019, 9:38 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr