Ευχαριστήριο στον TAP για τη δωρεά τεχνικού εξοπλισμού στην Κοινότητα Οινόης

Από αριστερά οι κ.κ. Μ. Γκοσλιόπουλος, Αθ. Κωνσταντινίδης Δ. Λίτσκας και Ευ. Ζαρομυτίδου.

Από αριστερά οι κ.κ. Αθ. Κωνσταντινίδης Δ. Λίτσκας και Ευ. Ζαρομυτίδου.

Στιγμιότυπο από την τελετή παράδοσης – παραλαβής του τεχνικού εξοπλισμού δωρεάς του TAP στην Κοινότητα Οινόης.

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2019, η τελετή παράδοσης – παραλαβής του τεχνικού εξοπλισμού δωρεάς του TAP στην Κοινότητα Οινόης, συνολικής αξίας 9.080,72 ευρώ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο εκπρόσωπος της εταιρείας στην περιοχή μας, Μιχάλης Γκοσλιόπουλος, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας Καστοριάς, Διονύσης Λίτσκας, ο πρώην πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Οινόης, Αθανάσιος Κωνσταντινίδης και η νυν πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Οινόης, Ευανθία Ζαρομυτίδου.

Ο Δήμος Καστοριάς εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες τους προς το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής – φορέα που υλοποίησε την χορηγία του ΤΑΡ, η οποία θα συμβάλλει καίρια στην εύρυθμη λειτουργία της Κοινότητας Οινόης.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 4,Οκτώβριος, 2019, 6:31 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr