Πρωταθλητής και στην απορρόφηση των κονδυλίων του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» ο Δήμος Άργους Ορεστικού σε ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία

 

Δ.Τ – Την πρώτη θέση στον πίνακα απορρόφησης των κονδυλίων του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ κατέχει ο Δήμος Άργους Ορεστικού στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών.

Πρόκειται για ένα ειδικό, καινοτόμο πρόγραμμα, ένα δεύτερο ΕΣΠΑ, που δίνει τη δυνατότητα στους Δήμους να εκπονούν μελέτες, να υλοποιούν προμήθειες και να εκτελούν σημαντικά έργα υποδομής.

Έτσι, για ακόμη μια φορά ο Δήμος Άργους Ορεστικού αξιοποιεί στο έπακρο τις δυνατότητες των δύο προγραμμάτων ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι και ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, εντάσσοντας έργα αντιπλημμυρικής προστασίας, ύδρευσης, αποχέτευσης, αγροτικής οδοποιίας, προμήθειας μηχανημάτων έργου, συντήρησης σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων, αναβάθμισης παιδικών χαρών και αθλητικών εγκαταστάσεων, συμβάλλοντας έτσι ουσιαστικά στους στόχους των προγραμμάτων για την ενδυνάμωση της ανάπτυξης, τη βελτίωση των υποδομών, την αύξηση της απασχόλησης και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας στην  ευρύτερη περιοχή του Δήμου Άργους Ορεστικού.

Ενός Δήμου που αποδεικνύεται τελικά από τους πιο σημαντικούς παίκτες στη σκακιέρα διαχείρισης των κοινοτικών και εθνικών πόρων στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Οκτώβριος, 2019, 3:15 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Πρωταθλητής και στην απορρόφηση των κονδυλίων του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» ο Δήμος Άργους Ορεστικού σε ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία”

  1. Μάχη

    Η Καστοριά περιμένει πολλά από τον Γιάννη Κορεντσιδη μη μας διαψεύσει

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr