Ο Κ. Πανταζόπουλος για τον πρόεδρο του Τ.Σ Αμπελοκήπων Ιωάννη Ζησιάδη

» Θα ήθελα δημόσια να συγχαρώ τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Αμπελοκήπων κ. Ζησιαδη Ιωάννη για τη σημερινή του ενέργεια στον χώρο της παιδικής χαράς του χωριού μας. Τι έκανε; Κάτι πολύ απλό και αυτονόητο… έκανε τις πόρτες του προαυλίου κι έτσι τώρα υπάρχει η δυνατότητα να κλείνουν και να μην εισέρχονται στον χώρο τα αγαπητά και ευγενή τετράποδα τα οποία αφήνονται ελεύθερα από τους ιδιοκτήτες να βολταρουν και να βρωμιζουν τον χώρο. Δε θα πρέπει να ξεχνούμε ότι είναι και προαύλιος χώρος της μοναδικής σχολικής δομής που απέμεινε στο χωριό μας, του νηπιαγωγείου Αμπελοκήπων. Επίσης με την ευκαιρία θα ήθελα να εξαρω και την υπευθυνότητα των ατόμων που προσέχουν τα κατοικίδια τους φροντίζοντας τόσο για την καθαριότητα του κατοικίδιου όσο και της δημόσιας υγιεινής. » 

Πηγή facebook

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Οκτώβριος, 2019, 9:43 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr