Συνάντηση εργασίας στο ΕΒΕ Καστοριάς. Επίσκεψη Παναγιώτη Σταμπουλίδη

Δ.Τ – Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στα γραφεία του Επιμελητηρίου Καστοριάς στην οποία παρέστη ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίας & Προστασίας του Καταναλωτή κ Σταμπουλίδης Παναγιώτης και ο Πρόεδρος και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Καστοριάς. 

Στη συνάντηση Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καστοριάς κ Καραταγλίδης Χαράλαμπος παρουσίασε εκτενώς τις δράσεις του Επιμελητηρίου Καστοριάς που στοχεύουν στην ενίσχυση των επιχειρήσεων, παρουσίασε την άρτια τεχνική κατάρτιση των δομών του Επιμελητηρίου στην υλοποίηση των δράσεων. Στη συνέχεια παρεδόθη και υπόμνημα με τις προτάσεις του Επιμελητηρίου για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στο Νομό Καστοριάς ενώ παράλληλα έγιναν προτάσεις που θα πρέπει να υιοθετηθούν για την τόνωση της επιχειρηματικότητας σε πανελλήνιο επίπεδο.

  Με τη σειρά του, ο κ Σταμπουλίδης παρουσίασε λεπτομερώς το σχέδιο Νόμου «Επενδύω στην Ελλάδα» όπου καταγράφεται η βούληση της κυβέρνησης για ενίσχυση των επενδύσεων στην Ελλάδα με στόχευση κυρίως την μείωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών για την τόνωση της επιχειρηματικότητας και τη δημιουργία ενός ενιαίου ψηφιακού χάρτη όπου ο πολίτης θα έχει άμεση πρόσβαση σε μία σειρά πληροφοριών που άπτονται του επιχειρηματικού ενδιαφέροντος. Έγινε επίσης αναφορά στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο των Επιμελητηρίων το οποίο θα αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του Ενιαίου Ψηφιακού Χάρτη γεγονός που ενισχύει τη λειτουργία του και το καθιστά χρήσιμο εργαλείο για τον κάθε πολίτη. 

Η συνάντηση διεξήχθη σε άριστο κλίμα ενώ και οι δύο πλευρές εξέφρασαν τη βούληση για στενή συνεργασία για την επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με την επιχειρηματικότητα.

Εκ της διοικήσεως. 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 14,Οκτώβριος, 2019, 4:47 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr