Ο Θόδωρος Καρυπίδης για το έργο της σήραγγας της Κλεισούρας (Βίντεο)

Για την υποβολή πρότασης στον Άξονα 7, στο πλαίσιο σχετικής πρόσκλησης που αναμένεται να εκδοθεί από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, για το έργο με τίτλο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ: ΤΜΗΜΑ ΡΕΜΑ ΚΩΤΟΥΡΗ – ΟΡΙΑ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΣΗΡΑΓΓΑ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ», ρωτήθηκε ο πρώην Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης, ο οποίος κι ανέφερε: «Πρώτιστη προτεραιότητα για εμάς είναι ο Ε65, που βγάζει την Δ. Μακεδονία από την απομόνωση, δεύτερη προτεραιότητα o Kάθετος Άξονας Φλώρινα – Εγνατία Οδός και μετά να ακολουθήσουν άλλα έργα. Το έργο της Κλεισούρας με απόφασή μας προτείναμε να ενταχθεί στο συνολικό Εθνικό Σχεδιασμό, να αποτελέσει ένα από τα έργα προτεραιότητας. Όσο η Φλώρινα δεν έχει κάθετο άξονα στην Εγνατία, δε μπορούμε να μιλάμε για το τούνελ της Κλεισούρας. Θα δείτε όμως ότι υπάρχουν και τεχνικά προβλήματα έτσι όπως είναι οι μελέτες».

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 16,Οκτώβριος, 2019, 6:25 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr