Παναγιώτης Κώττας » Απαράδεκτη η διαχείριση της συζήτησης απ’ την Πρόεδρο του ΠΣ κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης μου στο φλέγον αυτό θέμα. »

» Απαράδεκτη η διαχείριση της συζήτησης απ’ την Πρόεδρο του ΠΣ κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης μου στο φλέγον αυτό θέμα.
Αλήθεια είναι το σωτήριο έργο της ΠΕ Καστοριάς, όπως θέλει να το παρουσιάσει η Περιφερειακή Αρχή, αποκρύπτοντας απ’ τους συμπολίτες μας τις πολύ σοβαρές πιθανότητες μη ένταξης του στο τρέχον ΕΣΠΑ (37.000.000€ στον άξονα 7 για ένα έργο 70.000.000);
Εμείς παλεύουμε έτσι ώστε η καινούργια περιφερειακή αρχή, με τον ίδιο «ζήλο» να ξεκινήσει άμεσα τα δίκτυα φυσικού αερίου, να ολοκληρώσει τις διαδικασίες για τη χρηματοδότηση των αρδευτικών δικτύων των ΤΟΕΒ Κορησού-Λιθιάς και Βασιλειάδας-Μελισσοτόπου-Σταυροποτάμου, να στηρίξει το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, το νεοϊδρυθέντα Φορέα διαχείρισης των λιμνών μας, να δεσμεύσει την κυβέρνηση για τη συνέχιση του εκπτωτικού τιμολογίου του ηλεκτρικού ρεύματος, να ανοίξει άμεσα τον συνοριακό Σταθμό στο Λαιμό Πρεσπών, να χρηματοδοτήσει την αναβάθμιση του Αεροδρομίου Καστοριάς και να ολοκληρώσει την προετοιμασία του διασυνοριακού προγράμματος Ελλάδας Αλβανίας για τη σιδηροδρομική σύνδεση του με την Κρυσταλοπηγή και το Πόγραδετς, να μην επιτρέψει στην κυβέρνηση την αλλαγή του σχεδιασμού του οδικού άξονα Ε65 κσι τη σύνδεση του στο Μέτσοβο, αντί του Κηπουργιού στα Γρεβενά και πολλά άλλα. » 

ΠΗΓΗ facebook.


Θέλουμε η ΠΕ Καστοριάς να βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων των Δυτικών Βαλκανίων, με εξωστρέφεια και όχι κλεισμένη στα στενά όρια των συνόρων της Περιφέρειας μας.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Οκτώβριος, 2019, 7:32 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr