Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εβδομάδα ενημέρωσης με θέμα «Η Πρόληψη θα νικήσει τον Καρκίνο του Μαστού

H νοσηλεύτρια, Αγνή Μελλίδου

H νοσηλεύτρια, Αλεξάνδρα Σιαραφέρα

O Δήμος Καστοριάς στα πλαίσια εφαρμογής προγραμμάτων προληπτικής ιατρικής (Οκτώβριος μήνας πρόληψης και ενημέρωση για τον Καρκίνο του Μαστού) διοργάνωσε εβδομάδα ενημέρωσης με κεντρικό θέμα «Η Πρόληψη θα νικήσει τον Καρκίνο του Μαστού».

H νοσηλεύτρια, Αγνή Μελλίδου

Οι ομιλίες πραγματοποιήθηκαν στο κτίριο των Υπηρεσιών Υγείας Πρόνοιας στις 07/10/2019 έως 11/10/2019από την νοσηλεύτρια του Τμήματος Προστασίας και Προαγωγή την Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας Πολιτισμού Τουρισμού του Δήμου Καστοριάς, Αλεξάνδρα Σιαραφέρα και την νοσηλεύτρια, Αγνή Μελλίδου.

Η υλοποίηση του Προγράμματος σημείωσε επιτυχία με γυναίκες του Δήμου μας να ανταποκρίνονται ικανοποιητικά αφού μέσω αυτών των ομιλιών και με οπτικοακουστικό υλικό, το μήνυμα που θέλαμε να περάσουμε στο κοινό  «Η Πρόληψη θα νικήσει τον Καρκίνο του Μαστού» πιστεύουμε ως ένα βαθμό το καταφέραμε.

H νοσηλεύτρια, Αλεξάνδρα Σιαραφέρα

Ο καρκίνος του μαστού είναι ο συχνότερος καρκίνος που εκδηλώνεται στις γυναίκες και αντιπροσωπεύει σχεδόν το 30% από όλους του κακοήθεις όγκους. Περίπου μισό εκατομμύριο γυναίκες νοσούν κάθε χρόνο από καρκίνο του μαστού στην Ευρώπη και από αυτές περίπου 5.000 είναι Ελληνίδες.

Η καλύτερη πρόληψη είναι η έγκαιρη διάγνωση

Μέσω παρόμοιων προγραμμάτων η αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας θέλει να περάσει στο σύνολο του πληθυσμού το βασικό μήνυμα «ΠΡΟΛΗΨΗ, ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ».

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 22,Οκτώβριος, 2019, 4:20 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr