Η Αντιπεριφέρεια της Π.Ε. Φλώρινας αρνείται να συμμετάσχει στο παιχνίδι των εντυπώσεων που στήνουν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης

 

Με λύπη παρακολουθούμε το τελευταίο χρονικό διάστημα το επικοινωνιακό παιχνίδι που εξύφαναν μεμονωμένοι αντιπολιτευτικοί πολιτικοί κύκλοι, με αφορμή την προτεραιότητα που δόθηκε στην κατασκευή της Σήραγγας της Κλεισούρας, έναντι της κατασκευής του Κάθετου Άξονα της Εγνατίας Οδού (Νίκη Φλώρινας – Πτολεμαΐδα –  Κοζάνη – όρια Π.Ε. Λάρισας). Επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα ότι διακατέχονται από αισθήματα εμμονών και εσωστρέφειας.

Μάλιστα, έφτασαν στο σημείο να κατηγορήσουν συλλήβδην τους πολιτικούς φορείς της συμπολίτευσης της Π.Ε. Φλώρινας, για απραξία και αδιαφορία, υποκρύπτοντας τεχνηέντως ή από άγνοια, ότι η στασιμότητα που παρατηρείται στο έργο κατασκευής του κάθετου άξονα (Νίκη Φλώρινας – Πτολεμαΐδα –  Κοζάνη – όρια Π.Ε. Λάρισας), οφείλεται αποκλειστικά στους άστοχους χειρισμούς της προηγούμενης κεντρικής εξουσίας, η οποία στην προσπάθεια της να ανεβάσει το τίμημα της πώλησης των ενεργειακών υποδομών της περιοχής, συμπεριέλαβε στον σταθμό του ΑΗΣ Μελίτης και τα γεωγραφικά όρια των ορυχείων Βεύης, επηρεάζοντας δυσμενώς την εξέλιξη μελέτης και κατασκευής του έργου, καθώς πλέον απαιτείται επαναχάραξη του σημείου από το οποίο θα διέρχεται ο οδικός άξονας.

Αξίζει δε να σημειωθεί, ότι ο επανασχεδιασμός που αποφασίστηκε μετά από ευρεία ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 22 Νοεμβρίου 2018 στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, παρουσία του προέδρου της Εγνατίας Οδού, Απόστολου Αντωνούδη, του Περιφερειάρχη, Θεόδωρου Καρυπίδη, Τοπικών Αρχών και Υπηρεσιακών Παραγόντων και προέβλεπε χάραξη μέσω Φλαμπουρου, με χρηματοδότηση από τον Ειδικό Αναπτυξιακό Πόρο Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και το Υπουργείο Υποδομών, έμεινε μόνο στις καλένδες και πλέον επιχειρείται ένα συντονισμένος επαναπρογραμματισμός για ένταξη του έργου στο 6οΕΣΠΑ.

Η Αντιπεριφέρεια της Π.Ε. Φλώρινας, με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού απέναντι στον πολίτη, θα ενημερώνει εγκαίρως για την επίτευξη των στόχων-δράσεων που υλοποιούνται στο πλαίσιο της αναβάθμισης και της προόδου της Π.Ε. Φλώρινας, αρνούμενη παράλληλα να συμμετάσχει στο παιχνίδι των εντυπώσεων, πρακτική η οποία προκαλεί την ομόθυμη αποδοκιμασία των πολιτών και την υπονόμευση της πολιτικής ζωής του τόπου.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 26,Οκτώβριος, 2019, 8:59 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr