Ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση της Γενικής Προξένου της Ελλάδος στην Κορυτσά κ.Νικολάου γιορτάσαμε την επέτειο του 《ΟΧΙ》στην Μπομποστίτσα

Δ.Τ – Ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση της Γενικής Προξένου της Ελλάδος στην Κορυτσά κ.Νικολάου γιορτάσαμε την επέτειο του 《ΟΧΙ》στην Μπομποστίτσα με Θεία λειτουργία, κατάθεση στεφάνων στο Ηρώον όπου βρέθηκαν τάφοι πεσόντων Ελλήνων πολεμιστών του ’40 και στα εκπαιδευτήρια <ΟΜΗΡΟΣ> με την απίστευτη σχολική γιορτή που παλλόταν από Ελλάδα.Οι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου βλαχόφωνοι και ελληνόφωνοι αλλά και οι πολλοί φιλέλληνες Αλβανοί ζουν ειρηνικά και αρμονικά.Οι μαθητές των σχολείων Αλβανόπουλα στην πλειοψηφία τους μετέρχονται υψηλού επιπέδου ελληνικής παιδείας, με αποτέλεσμα να κτίζονται ισχυρές γέφυρες ελληνοαλβανικής φιλίας.Την ιστορία μας την τιμάμε και ΔΕΝ την ξεχνάμε.

Η Βόρειος Ήπειρος απελευθερώθηκε 3 φορές τον 20ο αιώνα.Σήμερα ανήκει στην Αλβανία αυτό είναι σεβαστό, θέλουμε και στηρίζουμε την Ευρωπαϊκή προοπτική της με την απαραίτητη όμως προϋπόθεση του σεβασμού όλων των δικαιωμάτων της Ελληνικής εθνικής μειονότητας.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 26,Οκτώβριος, 2019, 9:14 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr