Γ. Κορεντσίδης: Παραλάβαμε χρέη 15 εκατ. ευρώ (Βίντεο)

Συνέντευξη τύπου, παραχώρησε την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019, ο Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης, όπου αναφέρθηκε στην τραγική οικονομική κατάσταση που βρίσκεται ο δήμος, αλλά και τα χρέη που παρέλαβε που φτάνουν περίπου τα 15 εκατ. ευρώ. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος, αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία, αλλά ήταν απαίτηση των πολιτών που έπρεπε να γνωρίζουν.

Δ.Τ Συνέντευξη Τύπου στα Μέσα Ενημέρωσης παραχώρησε ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, με αφορμή τις 60 μέρες που συμπληρώνει σήμερα η νέα Δημοτική Αρχή. Τα κύρια σημεία της συ wasνέντευξης: Θέλουμε να ενημερώσουμε τους πολίτες • για την οικονομική κατάσταση που παραλάβαμε και το τι βρήκαμε • για τα πρώτα σημαντικά βήματα που κάναμε • για τους άμεσους στόχους και τις προτεραιότητές μας το επόμενο διάστημα Κι όλα αυτά μιλώντας πάντα με τη γλώσσα της αλήθειας και της πραγματικότητας Βρήκαμε κυριολεκτικά μία τραγική κατάσταση. Διαπιστώσαμε παντού αδράνεια, στασιμότητα και αμέλεια. Από οργανωτικής και διοικητικής άποψης παραλάβαμε στην ουσία όχι έναν Δήμο αλλά ένα «Κεντρικό Λογιστήριο» που ήταν επικεφαλής και ελεγκτής των πάντων. Τα χρέη του Δήμου ανέρχονται στα 15.000.000 ευρώ Η ΜΑΚΕΔΝΟΣ, εταιρεία που θα μπορούσε να αποτελέσει «ναυαρχίδα» εσόδων για τον Δήμο Καστοριάς, κατέστη ζημιογόνος κι έχει διαπιστωθεί ένα ατέλειωτο «πλιάτσικο»… Δίνουμε καθημερινά μάχη με τον χρόνο. Ο Δήμος Καστοριάς γυρίζει πλέον σελίδα. Με νοικοκύρεμα, σωστή διαχείριση και διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα, σε κάθε τομέα. Δείχνουμε μηδενική ανοχή στη διαφθορά. Μπαίνουν ορκωτοί Λογιστές στα Νομικά Πρόσωπα και στις Δομές. Εδώ και 60 μέρες και νύχτες όλα τα συνεργεία και όλο το ανθρώπινο δυναμικό των συγκεκριμένων τομέων βρίσκεται παντού σε κάθε περιοχή του Δήμου. Ο Δήμος Καστοριάς πρέπει να επιβιώσει και θα επιβιώσει. Ο Δήμος Καστοριάς πρέπει να ξανακερδίσει την χαμένη του αίγλη και δυναμική. Με Νοικοκυροσύνη – Αξιοπιστία – Αποτελεσματικότητα. Έτσι Ξεκινήσαμε – Έτσι Συνεχίζουμε Η νέα Δημοτική Αρχή θα “επενδύσει” και στο ανθρώπινο δυναμικό της. Βρήκαμε ανθρώπους με όρεξη και διάθεση, τους οποίους δεν είχε δώσεικανείς την σημασία που θα έπρεπε. Με τους Υπαλλήλους του Δήμου, υπάρχει από την αρχή μία στενή και γόνιμη συνεργασία που είμαι βέβαιος ότι θα συνεχιστεί όλο το διάστημα της θητείας μας.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 31,Οκτώβριος, 2019, 2:35 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr