Αποτελέσματα εκλογών στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος – ΔΕΙΤΕ όλα αναλυτικά

 

Την Κυριακή 3/11/2019 έγιναν οι εκλογές στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος. Στην κεντρική αντιπροσωπεία επικράτησε η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών (Δ.Κ.Μ). Η παράταξη του νυν προέδρου Γιώργου Στασινού πέτυχε την επανεκλογή της με το ιστορικά υψηλό ποσοστό 39,66%.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο, ιστορικά, ποσοστό οποιασδήποτε παράταξης τις τελευταίες 4 δεκαετίες, τουλάχιστον από το 1990, με το ισχύον εκλογικό σύστημα στο ΤΕΕ.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρων με την Δ.Κ.Μ παρουσιάζεται στην αντιπροσωπεία περιφερειακού τμήματος Δυτικής Μακεδονίας, στην οποία μετά την ανάληψη της ηγεσίας στην παράταξη από τον Στέργιο Κιάνα (Περιφερειακό Σύμβουλο του Γ. Κασαπίδη), επιτεύχθει ο διπλασιασμός που ποσοστού της  αν και ήρθε οριακά δεύτερος, πίσω από τον συνδυασμό Δυναμικό ΤΕΕ του Δ. Μαυροματίδη που δεν κατάφερε να έχει αυτοδυναμία. Ενδιαφέρουσες εξελίξεις προμηνύονται το επόμενο δίμηνο. 

Στο Νομό μας, έκπληξη αποτελεί η πρωτιά σε Περιφερειακό Επίπεδο (μετά τον επικεφαλή Στέργιο Κιάνα) της Ευαγγελίας (Λίνας) Μπάγκαβου, πρώην διοικήτριας του Νοσοκομείου Καστοριάς με καταγωγή από την Πτολεμαΐδα που εργάζεται στην Κοζάνη και διαμένει στην Καστοριά, ενώ ο σύζυγος της Δημήτρης Παππάς κατάφερε να έρθει πρώτος σε σταυρούς από όλες τις παρατάξεις στον Νομό Καστοριάς.

Τα αποτελέσματα τις αντιπροσωπείας περιφερειακού τμήματος Δυτικής Μακεδονίας : 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 5,Νοέμβριος, 2019, 8:20 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr