“Με απόλυτη επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Μέριμνας – Εθελοντισμού και Αθλητισμού, του Δήμου Καστοριάς στο ΚΑΠΗ”

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας – Εθελοντισμού και Αθλητισμού, του Δήμου Καστοριάς, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στο Κ.Α.Π.Η. Καστοριάς, με θέμα «Πρόληψη και Διαχείριση Αισθητηριακών διαταραχών» στο πλαίσιο του «Εθνικού Προγράμματος Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας των Ηλικιωμένων Ατόμων-Ηπιόνη». 

 

Πολυπληθής η παρουσία των ηλικιωμένων, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ομιλίες και χρήσιμες οδηγίες από τον κ. Πέτρο Δοκόπουλο, Ειδικό Καρδιολόγο και Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας-Εθελοντισμού και Αθλητισμού, την κ. την  Γέλενα Ζίφκοβιτς, Οφθαλμίατρο, Ιατρό του Κέντρο Υγείας Καστοριάς και τον κ. Συμεών Σπύρου, Ω.Ρ.Λ., ιδιώτη, ενώ ακολούθως παρείχαν και δωρεάν εξετάσεις.

Σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής, η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των ατόμων ηλικίας άνω των 55 για τα προβλήματα όρασης και ακοής, καθώς επίσης η πρόληψη και η ορθή αντιμετώπιση αυτών. 

Ο Δήμος Καστοριάς και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας – Εθελοντισμού και Αθλητισμού, ως μέλος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ),  έχουν στόχο τη συνέχιση τέτοιων δράσεων έτσι ώστε να εδραιωθούν οι διαδικασίες που θα θεμελιώσουν την καθιέρωση και τη συνέχιση τους για τα επόμενα χρόνια, διότι η πρόληψη είναι ευθύνη όλων μας και αποτελεί προτεραιότητα για τη νέα Δημοτική Αρχή που σκοπεύει στην διαρκή ενημέρωση, την μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση και την αποδοτικότερη πρόληψη των πολιτών για υγεία και καλύτερη ποιότητα ζωής. 

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 5,Νοέμβριος, 2019, 9:22 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr