Συνεδρίασε η Θεματική Ομάδα για τη Γούνα. Καθορίστηκαν τα Επόμενα Βήματα

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 01 Νοεμβρίου 2019,  η  πρώτη συνάντηση της θεματικής ομάδας για τη γούνα,  όπως αυτό είχε αποφασιστεί  κατά τη διάρκεια της διευρυμένης σύσκεψης για τον κλάδο, που διεξήχθη στην Καστοριά  στις 19 Οκτωβρίου 2019, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη.

Η συνάντηση της ομάδας έγινε με συντονίστρια την πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Εφροσύνης Ντιό και του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Εμπορικής Ανάπτυξης Γιώργου Βαβλιάρα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα, διαπιστώθηκε η διάθεση όλων των εμπλεκομένων ώστε  να συμβάλλουν στο να παραχθεί ουσιαστικό έργο και λειτουργικά αποτελέσματα.

Έγινε αναφορά και καταγραφή των προβλημάτων του κλάδου από  όλους τους εκπροσώπους της θεματικής ομάδας,  και όπως αναφέρθηκε από τους παρόντες Αντιπεριφερειάρχες,  πολλά από αυτά θα δρομολογηθούν άμεσα.Αποφασίστηκε ότι θα υπάρχει διαχωρισμός των θεμάτων,  σε  αυτά που αφορούν την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και σε αυτά που αφορούν την Κεντρική Κυβέρνηση, ώστε να δρομολογηθούν κατάλληλα και οι απαιτούμενες διαδικασίες.

Επίσης, αποφασίστηκε  να γίνει η διοργάνωση του Διεθνούς Συνεδρίου Γούνας στην Καστοριά στις αρχές Ιανουαρίου 2020, τα αποτελέσματα του οποίου θα βοηθήσουν στην στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσει ο κλάδος για να επέλθει η ανάπτυξή του, αλλά και θα χρησιμοποιηθούν στην επερχόμενη συνεδρίαση του Ευρωκοινοβουλίου με θέμα : ¨This is Fur¨.

Αξίζει  ωστόσο να σημειωθεί ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί  επόμενη σύσκεψη, η οποία θα ασχοληθεί: με την ιεράρχηση των προβλημάτων, τα βήματα που θα ακολουθηθούν για την επίλυσή τους, τον σχεδιασμό χρονοδιαγράμματος, καθώς  και  με την οριστικοποίηση της ημερομηνίας διεξαγωγής του συνεδρίου.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 4,Νοέμβριος, 2019, 5:37 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr