Το Μουσικό Γυμνάσιο Καστοριάς έχει το δικό του Εργαστήρι Πληροφορικής! Σοβαρή και άμεση στήριξη του δημάρχου Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη

ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Το Μουσικό Γυμνάσιο Καστοριάς έχει το δικό του Εργαστήρι Πληροφορικής!

Δ.Τ – Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Δήμαρχο Καστοριάς και τους υπαλλήλους του Δήμου Καστοριάς και της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς για την επιτυχή διεκπεραίωση όλων των διαδικασιών παραλαβής και παράδοσης του εργαστηρίου στο σχολείο μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή, στο Δήμαρχο κ. Α. Αγγελή και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Ε. Στεργιόπουλο καθώς και στο Δημοτικό Συμβούλιο για τη λήψη της απόφασης αγοράς και τοποθέτησης του εργαστηρίου στο σχολείο μας.

 

 

 

 

Η Διευθύντρια του Μουσικού Γυμνασίου Καστοριάς

 

 

Βαρβάρα Μπελερή

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Νοέμβριος, 2019, 11:13 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr