Χ.Παύλου » Πολύς λόγος γίνεται για τον νέο διοικητή του νοσοκομείου Καστοριάς΄΄

    

Δ.Τ – Πολύς λόγος γίνεται για τον νέο διοικητή του νοσοκομείου Καστοριάς.

Να βάλουμε λίγο τα πράγματα στη θέση τους

Η ερώτηση απευθύνεται σε όλους όσους διετέλεσαν βουλευτές του νομού μας και συμμετείχαν στην κυβέρνητική πολιτική της χώρας και στους εκπροσώπους των κομματων τους στο νομό μας.

Ήταν ή δεν ήταν κομματικοί όλοι οι διορισμοί των διοικητών νοσοκομείων όλα τα προηγούμενα χρόνια με ΝΔ,ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ?????????

Συνεχίζουν να είναι κομματικοί οι νέοι διορισμοί???????

Εγώ  λέω ΝΑΙ!!!!!!

Αν κάνουμε μία αναδρομή στο παρελθόν εύκολα μπορούμε να το διαπιστώσουμε αυτό.

Και ναι.Και ο αντικατασταθείς διοικητής Κύριος Βασίλης Αντωνιάδης ήταν και είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ούτε λοιπόν και ο ΣΥΡΙΖΑ άλλαξε αυτή την τακτική και πολιτική και κατά ένα λόγο το καταλαβαίνω γιατί σαν λαός δεν είμαστε έτοιμοι ακόμη τουλάχιστον σε βασικά και κρίσιμα θέματα,ειδικά στο θέμα της υγείας, να λειτουργούμε με αξιοκρατικά κρητήρια και όχι με κομματικά.Αυτό ισχύει και από τις 2 πλευρές και από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, αλλά και από τις διοικήσεις που θα ορίζονται.

Βλέπω λοιπόν και διαβάζω μετά από τους νέους διορισμούς διοικητών νοσοκομείων δηλώσεις για φίλους,κουμπάρους,κομματικά στελέχη κτλπ.,δηλώσεις που διαχρονικά γίνονται από όλους κάθε φορά που αλλάζουν οι κυβερνήσεις

Μα πόση υποκρισία!!!!!

Πόση διπλοπροσωπία!!!!!!

Φτάνει πια!!!!!

Άλλα να λές και να υπόσχεσαι πρίν,να κάνεις ακριβώς τα ίδια με τους προηγούμενους και να αυτοαναιρείσαι  και να διαψεύδεσαι μετά!!!!

Πιο είναι το ζητούμενο λοιπόν????

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ.ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ!!!!!!

Σε αυτό θα συμβάλει κατά μεγάλο μέρος ο νέος διοικητής μαζί με το νέο ΔΣ του νοσοκομείου ,από τις διεκδικήσεις που θα κάνουν,τις βελτιώσεις και καινοτομίες που θα φέρουν και την ακόμη καλύτερη παροχή υπηρεσιών που θα έχουν οι πολίτες στο νοσοκομείο και βασικό,την σωστή και χρηστή οικονομική διαχείρηση!!!!!

Επειδή πάντα έλεγα και θα συνεχίσω να το κάνω,τη γνώμη που πέρα από κομματικούς ενδοιασμούς,ναι λοιπόν

Θεωρώ ότι ο αντικατασταθείς διοικητής Αντωνιάδης Βασίλης ,ήταν αν όχι ο καλύτερος,ένας από τους καλύτερους διοικητές που πέρασαν από το νοσοκομείο μας.

Εγώ προσωπικά τον ευχαριστώ και του εύχομαι καλή συνέχεια!!!

Εύχομαι καλή δύναμη και επιτυχία στο νέο διοικητή και το ΔΣ του νοσοκομείου,να συνεχίσουν ότι καλό βρήκαν και το το πάνε ακόμη καλύτερα παραπέρα!!!!

Παύλου Χρήστος

 

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Νοέμβριος, 2019, 10:43 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Χ.Παύλου » Πολύς λόγος γίνεται για τον νέο διοικητή του νοσοκομείου Καστοριάς΄΄”

  1. Καλά κάνουν και αλλάζουν τους Διοικητές των Νοσοκομείων οι εκάστοτε πλειοψηφίες, για να μη γίνονται καθεστώς. Καλό είναι όμως να κοιτάνε πρώτα και τις ελλείψεις των νοσοκομείων σε ιατρικό εξοπλισμό. Ο κόσμος του Νομού Καστοριάς, από ό,τι μαθαίνω και ξέρω, πηγαινοέρχεται στην Πτολεμαΐδα ή στην Κοζάνη για μια μαγνητική τομογραφία, γιατί το Νοσοκομείο μας δεν έχει μαγνητικό τομογράφο.Έλεος!!!

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr