Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Άργους Ορεστικού από το κέντρο υγείας

 

Ο υπεύθυνος της επιστημονικής λειτουργίας και οι εργαζόμενοι του Κ.Υ. Άργους Ορεστικού ευχαριστούν και συγχαίρουν τη θεατρική ομάδα του πολιτιστικού συλλόγου Άργους Ορεστικού για την ανιδιοτελή πράξη τους να  προσφέρουν  υγειονομικό αναλώσιμο και μη υλικό για την κάλυψη των αναγκών της πρωτοβάθμιας υγειονομικής μας μονάδας, διαθέτοντας ένα πολύ σημαντικό μέρος των εσόδων από τη θεατρική παράσταση « Το μεγάλο μας τσίρκο», που πραγματοποιήθηκε στις 4, 5 και 6 Οκτωβρίου 2019 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Άργους Ορεστικού.

Η κίνηση αυτή  δεν είναι απλά  μια πράξη  αλληλεγγύης και αγάπης προς τον συνάνθρωπο, αλλά  καταδεικνύει σε όλους μας πως η κοινωνία μας  δεν έχει απωλέσει την ευαισθησία της και ότι το πολυτιμότερο αγαθό όλων, που είναι η υγεία, έχει δίπλα της ανθρώπους με ευαισθησίες, όπως τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου Άργους Ορεστικού, οι οποίοι αφιερώνοντας τον προσωπικό τους χρόνο και μέσα από την αγάπη και το μεράκι τους για την τέχνη απέδειξαν εμπράκτως το πολύπτυχο της εθελοντικής τους δράσης, στηρίζοντας νοσηλευτικά ιδρύματα-υγειονομικές μονάδες του νομού μας μέσω της ομαδικής τους καλλιτεχνικής δημιουργικής  έκφρασης.

            Σας ευχαριστούμε ολόψυχα  για το υγειονομικό υλικό που μας προσφέρατε και σας εγγυόμαστε ότι θα χρησιμοποιηθεί με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς όλους τους πολίτες – χρήστες των υπηρεσιών υγείας της υγειονομικής μας δομής.

Ευχαριστούμε επίσης, όλο τον κόσμο που αγκάλιασε και  στήριξε με αμέριστη αγάπη την προσπάθεια της θεατρικής ομάδας του Πολιτιστικού Συλλόγου Άργους Ορεστικού.

Σας ευχόμαστε να είστε υγιείς και να συνεχίσετε το δημιουργικό σας έργο και την εθελοντική σας δράση με το ίδιο σθένος, διότι όποιος προσφέρει από την καρδιά του προς τον συνάνθρωπο καταξιώνει την ανθρώπινη ύπαρξη και την αξία της ζωής  αποτελώντας το αντίδοτο προς τον υλισμό. 

 

 

Ο υπεύθυνος της επιστημονικής λειτουργίας

                                                 του Κ.Υ. Άργους Ορεστικού

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 27,Νοέμβριος, 2019, 9:13 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr