Με έκτακτη πρόταση για αύξηση δημοτικών τελών στο 18,4% ο συνδυασμός ΄΄ Τελευταία Ευκαιρία ΄΄ – Επιβεβαιώνεται ο Κορεντσίδης που έλεγε σε όλους ΄΄λέτε τώρα ΟΧΙ αλλά δεν μας κάνετε καμία πρόταση ΄΄

 

Μετά την προσωρινή όπως φαίνεται, άρνηση στο δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς για αύξηση τελών με βάση την εισήγηση της πλειοψηφίας, σιγά σιγά όλοι οι συνδυασμοί λίγες ώρες αργότερα και βλέποντας πως είναι δυστυχώς μονόδρομος, έρχονται με νέες προτάσεις που αυξάνουν τα δημοτικά τέλη.

Φαίνεται καθαρά πως όλοι μετά το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο και τις λίγες ώρες δημοσιότητας που απέκτησαν, κατάλαβαν δυστυχώς ότι για να καλυφθούν οι αποτυχημένες οικονομικές πολιτικές κυρίως των ετών, ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΓΓΕΛΗ που προκάλεσαν τεράστιες υποχρεώσεις, θα πρέπει τώρα πια να υπάρξουν αυξήσεις.

Τα απαράδεκτα λάθη Στεργιόπουλου,Αγγελή και ολόκληρου του προηγούμενου συμβουλίου θα τα πληρώσουν όλοι οι πολίτες μέσα από τις αυξήσεις των δημοτικών τελών το 2020.

Σημαντικό επίσης στοιχείο είναι το γεγονός πως μιας και όλοι οι συνδυασμοί τώρα πια θα φέρουν νέες προτάσεις διότι κατάλαβαν πως δεν γίνεται διαφορετικά, επιβεβαιώνουν τις επίμονες προχθεσινές Κορεντσίδη που τους έλεγε ΄΄σέβομαι την διαφωνία σας αλλά δεν βλέπω καμία πρόταση ΄΄

Ο πρώτος συνδυασμός λοιπόν που φέρνει στην δημοσιότητα την πρόταση του είναι του Αλέξανδρου Ταμίλια

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Νοέμβριος, 2019, 5:09 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Με έκτακτη πρόταση για αύξηση δημοτικών τελών στο 18,4% ο συνδυασμός ΄΄ Τελευταία Ευκαιρία ΄΄ – Επιβεβαιώνεται ο Κορεντσίδης που έλεγε σε όλους ΄΄λέτε τώρα ΟΧΙ αλλά δεν μας κάνετε καμία πρόταση ΄΄”

  1. Παλαιός Ημερολογιτης

    Όχι όλο το πρώην Δημοτικό Συμβούλιο Αντώνη, Στυλιαδης Λιτσκας, Ζήσης, Ζάχος, Φουλιρας, Κωτούλας ήταν καλοί………

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr