Κατερίνα Σπύρου : Εισήγηση Οικονομικής Επιτροπής, ψηφίζει ΠΑΡΩΝ, θέμα στο Δ.Σ ψηφίζει ΟΧΙ σε αυξήσεις…και τελικά Δευτέρα 2/12 με πρόταση της ΝΑΙ στις αυξήσεις δημοτικών τελών 15%

 

Μετά τα παρών και τα ΟΧΙ με χειροκροτήματα, έρχεται το ΝΑΙ στις αυξήσεις 15%

Δείτε την πρόταση της Κατερίνας Σπύρου

ΕΙΣΗΓΟΥΜΑΣΤΕ

Αύξηση ποσοστού 15% συνολικά στα τέλη καθαριότητας και φωτισμού. Το ποσό των € 806.002,59 που προκύπτει μετά την αύξηση σαν διαφορά στα έσοδα του προϋπολογισμού, θα δεσμευτεί από τα τακτικά έσοδα του Δήμου για ένα χρονικό διάστημα ωσότου αποπληρωθεί. Η αποπληρωμή του προτείνουμε να γίνει είτε μέσω του προγράμματος των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Υ.Ε, είτε μέσω της βεβαίωσης των ανείσπρακτων οφειλών ποσού € 893.402,02 τα οποία αμέσως βεβαιώνονται στα έσοδα του Δήμου. Έτσι  κάνοντας έπειτα μία αναμόρφωση του προϋπολογισμού, μπορούν να δεσμευτούν αντί των τακτικών εσόδων.

Οι λόγοι που μας ανάγκασαν να προτείνουμε την αύξηση αυτή είναι οι εξής:

  1. Δεν επιθυμούμε να συσσωρεύονται οφειλές στο μέλλον και να δημιουργούν προβλήματα τόσο στον προϋπολογισμό όσο και στην συνεργασία μας με την ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ.
  2. Επιθυμούμε να καταρτιστεί προϋπολογισμός ο οποίος θα συμπεριλαμβάνει το χρέος και θα δώσει στον Δήμαρχο την ευκαιρία να το εντάξει στο πρόγραμμα των ληξιπροθέσμων.
  3. Δεν επιθυμούμε να καταθέσουμε ελλειμματικό προϋπολογισμό και να βάλουμε στον κίνδυνο της επιτήρησης τον Δήμο μας.
  4. Επιθυμούμε να εξασφαλίσουμε τόσο την εξυπηρέτηση των πολιτών όσον αφορά την καθαριότητα και τον φωτισμό όσο και την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου και των υπηρεσιών του. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε την Νέα Δημοτική Αρχή να πετύχει στο έργο της αλλά ταυτόχρονα να διασφαλίσουμε την ευημερία των συνδημοτών μας.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Δεκέμβριος, 2019, 12:13 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr