Δ.Καστοριάς – Σάρωσε χθες ο Χατζηγιάννης. Σε νέα εποχή η Καστοριά. Βγαίνει σιγά σιγά από την αφάνεια,κατρακύλα και απομόνωση

Μεγάλη επιτυχία του δήμου και ψήφος εμπιστοσύνης από του πολίτες όχι μόνο του δήμου αλλά ολόκληρου του νομού.

Δεν ξανάγινε τέτοια συναυλία στην πόλη, η πρώτη φορά που τόσοι πολλοί βγήκαν στους δρόμους διασκέδασαν και έστειλα άμεσο μήνυμα στη μιζέρια την αδιαφορία και την γρουσουζιά…..

Σε νέα εποχή η Καστοριά, για πρώτη φορά ο δήμος οργάνωσε και μας παρουσιάζει 8/12 με 8/1/2020 εορταστικό μήνα με δεκάδες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Η απόλυτη επιβεβαίωση του οράματος του σχεδιασμού και της υλοποίησης πλέον του πολιτιστικού-αναπτυξιακού-τουριστικού σχεδίου του δημάρχου Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη….

Είμαστε ακόμη στην αρχή….

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 9,Δεκέμβριος, 2019, 12:12 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr