Καστοριά. Μια νέα on line υπηρεσία που αλλάζει πολλά. Ενημέρωση για τα κοινωνικά νέα της περιοχής μας με ένα κλικ. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες

Ένα-ένα λύνονται τα προβλήματα του Δήμου Καστοριάς.

Τα τελευταία χρόνια ανά διαστήματα παρατηρούμε ότι ο δήμος Καστοριάς βγάζει βαρύγδουπες ανακοινώσεις για το πρόβλημα της τοιχοκόλλησης για αναγγελίες κηδειών και μνημοσύνων με κανένα απολύτως αποτέλεσμα.

Σήμερα με ιδιωτική πρωτοβουλία βρέθηκε λύση!

Ένα καινοτόμο εγχείρημα έχει ξεκινήσει το τελευταίο καιρό στη πόλη μας που χρειάζεται τη στήριξη όλων.

Πρόκειται για τη νέα OnLine υπηρεσία που παρέχει πλέον, αφιλοκερδώς, ο Οίκος Τελετών Μπόραβος.

Αρκετοί από μας θα γελάσουν, άλλοι δεν θα μπουν στη διαδικασία να διαβάσουν τι είναι αυτό, αλλά η αλήθεια είναι ότι με αυτή τη νέα δυνατότητα που παρέχεται, όχι μόνο θα ενημερωνόμαστε άμεσα χωρίς να χρειάζεται να πάμε στην κολώνα για να διαβάσουμε το γεγονός αλλά το κυριότερο είναι ότι όλοι μαζί φροντίζουμε για το περιβάλλον.

Κάθε χρόνο τα γραφεία τελετών ξοδεύουν τόνους χαρτιού για τη δική μας ενημέρωση. Με αυτή τη νέα δυνατότητα αυτή η σπατάλη πόρων θα σταματήσει να υφίσταται.

Βεβαίως για να γίνουν όλα αυτά ο Οίκος Τελετών Μπόραβος ζητάει τη βοήθειά μας, όπου μπορούμε να του τη δώσουμε κάνοντας like στη σελίδα τους στο Facebook «Μπόραβος – Οίκος Τελετών» ή μπαίνοντας στην ιστοσελίδα τους boravos.gr που από εκεί πατώντας το πράσινο καμπανάκι μπορούμε να ενημερωνόμαστε ανά πάσα στιγμή για τα κοινωνικά νέα της πόλης.

Τέλος, για να εξαλειφθεί πλήρως αυτό το φαινόμενο ο Οίκος Τελετών Μπόραβος μας προτρέπει ακόμα, η δημοσίευση για τις κηδείες και τα μνημόσυνα που πρόκειται να τελεσθούν από άλλα γραφεία τελετών, μόνο με ένα σας τηλεφώνημα ότι ώρα και άμα συμβεί αυτό, να πραγματοποιηθεί εντελώς δωρεάν!

Ουσιαστικά μιλάμε για μία αλλαγή των συνηθειών μας ως προς την ενημέρωσή. Με τη στήριξη όλων θα ομορφύνουμε τη πόλη μας σταματώντας τη ρύπανση αλλά και θα προστατεύσουμε το περιβάλλον.

https://www.facebook.com/

https://boravos.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Δεκέμβριος, 2019, 8:35 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr