Συνάντηση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη με τον Εκτελεστικό Διευθυντή του Οργανισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την κατάρτιση στον τομέα της Επιβολής του Νόμου – CEPOL, Dr. Detlef Schröder

 

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης συναντήθηκε σήμερα, 18 Δεκεμβρίου 2019, με τον Εκτελεστικό Διευθυντή του Οργανισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την κατάρτιση στον τομέα της Επιβολής του Νόμου – CEPOL,  Dr. Detlef Schröder.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, o κ. Αρχηγός εξήρε το ρόλο της CEPOL στο τομέα της εκπαίδευσης και αναγνώρισε τα οφέλη που απολαμβάνουν τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας μέσω του εκπαιδευτικού της χαρτοφυλακίου. Εξέφρασε την αισιοδοξία για περαιτέρω ενδυνάμωση της ήδη αγαστής συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της CEPOL, Dr. Detlef Schröder, με τη σειρά του ευχαρίστησε τον κ. Αρχηγό για τη ζεστή φιλοξενία, εξήρε την ενεργό συμμετοχή της Ελληνικής Αστυνομίας στο ευρωπαϊκό εκπαιδευτικό γίγνεσθαι και ειδικότερα σε θέματα που άπτονται της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και υπερθεμάτισε την ανάγκη για παροχή εκπαιδεύσεων που να ανταποκρίνονται στις εθνικές απαιτήσεις. Επισήμανε την ανάγκη υποστήριξης των Κ-Μ απέναντι στις νέες τεχνολογικές προκλήσεις, προκειμένου αντιμετωπισθεί και καταπολεμηθεί αποτελεσματικά το οργανωμένο διασυνοριακό έγκλημα.

 

 

 

Στη συνάντηση, από ελληνικής πλευράς, παρέστησαν ο Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Παναγιώτης Κορδολαίμης, ο Διευθυντής του Επιτελικού Γραφείου Αρχηγού Ελληνικής Αστυνομίας, Ταξίαρχος Χρήστος Μανούρας, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, Αστυνομικός Διευθυντής Ιωάννης Σταυρακάκης, η Τμηματάρχης του Εθνικού Τμήματος CEPOL, Αστυνόμος Β΄Κυρίτση Μαρία Αρετή και ο Αρχιφύλακας Γιαννάκης Δημήτριος, της ίδιας Υπηρεσίας.

Τον Εκτελεστικό Διευθυντή της CEPOL, συνόδευε η Υπάλληλος Διοικητικής Υποστήριξης του Οργανισμού, Βασιλική Κορδάτου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο Εκτελεστικός Διευθυντής πραγματοποίησε συνάντηση με εκπροσώπους λοιπών Εθνικών Αρχών Επιβολής του Νόμου, καθώς και με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθυντή του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.Μ.Ε.Α.) 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Δεκέμβριος, 2019, 11:12 μμ. στις Κατηγορίες Χωρίς κατηγορία. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr