Νεα δεξαμενή νερού από την ΔΕΥΑΚ στον Προφήτη Ηλία

Η ΔΕΥΑΚ, θέλοντας να αξιοποιήσει κατά τον καλύτερο τρόπο  τις παλαιές δεξαμενές νερού, που αντικαταστάθηκαν με καινούριες σε διάφορα σημεία του Δήμου Καστοριάς, έκανε αποδεκτό ένα χρόνιο αίτημα του Συλλόγου Φίλων Περιβάλλοντος Καστοριάς για τοποθέτηση μίας εξ αυτών στο Βουνό της Καστοριάς (περιοχή Προφήτη Ηλία).

Πιο συγκεκριμένα, πρόσφατα, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Τουρισμού-Πολιτισμού και Διεθνών Σχέσεων, μετέφερε μία τέτοια δεξαμενή από το Τοιχιό – όπου πλέον λειτουργούν νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις – στο Θεατράκι του Βουνού.

Η συγκεκριμένη δεξαμενή, χωρητικότητας 40 τόνων, θα καλύψει ανάγκες πυρόσβεσης και υδροδότησης του Θεάτρου, αλλά και κάθε άλλου είδους χρήση από τον ιστορικό σύλλογο ΦΠ Καστοριάς.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο τμήμα Τροχαίας Καστοριάς, που διευκόλυνε τη δύσκολη μεταφορά της ογκώδους δεξαμενής και τη διέλευσή της μέσα από την πόλη της Καστοριάς.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 19,Δεκέμβριος, 2019, 8:37 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr