ΔΕΥΑΚ » Ζητούμε συγγνώμη από τους καταναλωτές μας για την ταλαιπωρία και δεσμευόμαστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να μην υπάρχουν τέτοιου είδους προβλήματα στο μέλλον. »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα η υδροδότηση στην πόλη της Καστοριάς, μετά την διακοπή που προκλήθηκε λόγω μεγάλης βλάβης στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης της πόλης.

Τα συνεργεία της ΔΕΥΑΚ εργάστηκαν ακατάπαυστα από το πρωί, παρά τις αντίξοες συνθήκες και την έντονη βροχόπτωση προκειμένου να αποκατασταθεί βλάβη, η οποία ήταν σε ένα πολύ δύσκολο και δύσβατο σημείο.

Ζητούμε συγγνώμη από τους καταναλωτές μας για την ταλαιπωρία και δεσμευόμαστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να μην υπάρχουν τέτοιου είδους προβλήματα στο μέλλον.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 22,Δεκέμβριος, 2019, 5:16 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr