Ολυμπία Τελιγιορίδου: Η ΝΔ κλείνει και την κλειστή νοσηλεία στο ΚΕΦΙΑΠ Άργους Ορεστικού.

Η κυβέρνηση της ΝΔ αδιαφορώντας για το δημόσιο σύστημα υγείας σταματάει την 24ωρη λειτουργία του ΚΕΦΙΑΠ στο Άργος Ορεστικό.

Η μη ανανέωση της σύμβασης φυσιάτρου στο ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου, που εξυπηρετούσε το ΚΕΦΙΑΠ Άργους Ορεστικού, οδήγησε στην απόφαση να σταματήσει η κλειστή νοσηλεία που εξυπηρετούσε τους τελευταίους μήνες τους πολίτες που είχαν ανάγκη από 24ωρη υποστήριξη.

Επίσης σε σχετική ερώτηση που κατέθεσα για τους εργαζόμενους στο ΚΕΦΙΑΠ, ο υπουργός Υγείας έκρινε πως πρέπει να σιωπήσει και δεν απαντά με στόχο να στείλει και πάλι τους ασθενείς σε ιδιωτικά κέντρα αποκατάστασης με δυσβάσταχτο κόστος για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

 

Η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ανταποκρινόμενη με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης στο δίκαιο και χρόνιο αίτημα και τις ανάγκες των πολιτών της Καστοριάς και της Δυτικής Μακεδονίας, είχε προχωρήσει στην αναβάθμιση του Κέντρου Φυσικής Ιατρικής & Αποκατάστασης Άργους Ορεστικού με ανοιχτή και κλειστή νοσηλεία, θέτοντας σε λειτουργία την Μονάδα Ημερήσιας Φροντίδας 18 κλινών.

 

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα πέρα από την κάλυψη, 80 περίπου ανά μήνα εξωτερικών περιστατικών του ΚΕΦΙΑΠ, να εξυπηρετούνται κατά μέσο όρο 10 ασθενείς το μήνα στην κλειστή νοσηλεία.

 

Η ΝΔ για άλλη μια φορά αποδεικνύει την πολιτική της απάτη προεκλογικά, όταν έλεγε πως θα διατηρήσει την αναβάθμιση του Κέντρου.

 

Η αναλγησία της κυβέρνησης για τους ασθενείς εξυπηρετεί αποκλειστικά το σχέδιο της εξυπηρέτησης ιδιωτικών συμφερόντων στον τομέα της υγείας.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 4,Ιανουάριος, 2020, 10:22 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr