Γ.Κορεντσίδης ένα μεγάλο «μπράβο κι ευχαριστώ»

Δύο μικρές γιορτές, ένα μεγάλο «μπράβο κι ευχαριστώ»

Καλός καιρός και ευκαιρία για μία μικρή γιορτή στο Αμαξοστάσιο του Δήμου Καστοριάς. Το ελάχιστο που θα μπορούσε να κάνει κανείς για να πει ένα μεγάλο «μπράβο κι ευχαριστώ» στις γυναίκες και τους άνδρες υπαλλήλους καθαριότητας που υπερέβαλλαν εαυτούς, όλες τις προηγούμενες μέρες και νύχτες για να κρατηθούν όλοι οι χώροι πεντακάθαροι.

Ενδεικτική και η παρουσία του Δημάρχου Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη ο οποίος έδωσε τα εύσημα σε όλο το Τμήμα, τους συνεχάρη για την σημαντική συμβολή τους στην προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής και τους προέτρεψε να συνεχίσουν να εργάζονται με τον ίδιο ζήλο ώστε να υπάρχει αυτό το αποτέλεσμα που αντικρίζουν όλοι οι δημότες του Δήμου Καστοριάς.

 

Λίγη ώρα αργότερα πραγματοποιήθηκε παρόμοια εκδήλωση, στην Αντιδημαρχία Τουρισμού-Πολιτισμού & Διεθνών Σχέσεων, η οποία σήκωσε το κύριο βάρος των εορταστικών εκδηλώσεων, με κοπή Βασιλόπιτας μεταξύ αιρετών και των υπαλλήλων της αρμόδιας Αντιδημαρχίας.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Ιανουάριος, 2020, 9:31 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr