Αγαπούμε τα ζώα. Αγαπούμε όμως και την ευταξία και τη δημόσια υγεία και ασφάλεια των πολιτών.


ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ- Το τελευταίο διάστημα η Αντιδημαρχία Καθημερινότητας & Καθαριότητας έχει εντατικοποιήσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα περισυλλογής και φροντίδας για τα αδέσποτα ζώα σε όλες τις περιοχές του Δήμου Καστοριάς.

Και αυτό, διότι παρατηρήθηκαν πρόσφατα αρκετά κρούσματα με φόλες, κάτι που είναι εντελώς καταδικαστέο απ’ όλους μας, ενώ παράλληλα θα πρέπει να υπάρχει και η στοιχειώδης προστασία των πολιτών από επικίνδυνα αδέσποτα.

Σε αυτό το στάδιο, με συγκεκριμένα βήματα, γίνεται περισυλλογή, καταγραφή, τσιπάρισμα με τη λήψη όλων των ενδεδειγμένων μέτρων και κατόπιν μεταφορά στο υπάρχον καταφύγιο για την απαραίτητη περίθαλψη και φροντίδα.

Για το λόγο αυτό καλούνται οι φιλοζωικές οργανώσεις και σωματεία, αλλά και οι δημότες και οι πολίτες να απευθύνονται στην αρμόδια υπηρεσία (2467081318) και να ενημερώνουν για τα σημεία που έχουν εντοπιστεί επικίνδυνα αδέσποτα, αλλά και για όσα χρειάζονται βοήθεια, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες.

Αγαπούμε τα ζώα. Αγαπούμε όμως και την ευταξία και τη δημόσια υγεία και ασφάλεια των πολιτών και γι’ αυτό θα πρέπει όλοι μας, με την απαραίτητη συνεννόηση και κατάλληλη συμπεριφορά, να μεριμνήσουμε για ένα τόσο σημαντικό και ευαίσθητο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, συμμετέχοντας και συμβάλλοντας παράλληλα στην ευαισθητοποίηση, ενημέρωση και προώθηση της υιοθεσίας αδέσποτων ζώων.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 28,Ιανουάριος, 2020, 8:01 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr