Δ.Νεστορίου. Μάλλον ξεκινά ΄΄πόλεμος ΄΄για την διοργάνωση του River Party. Άμεση αντίδραση για τις προθέσεις Γκοσλιόπουλου

RIVER CLUB ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

Δ.Τ – Ενημερωθήκαμε ανεπίσημα για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νεστορίου, με την οποία λύει μονομερώς το συμβόλαιο μαζί μας και διαφωνούμε ριζικά.

Ως εταιρία έχουμε μια τελείως διαφορετική προσέγγιση και ερμηνεία των όρων του συμβολαίου που υπογράψαμε από αυτήν του Δημοτικού Συμβουλίου.

Για τον λόγο αυτόν δεν αποδεχόμαστε την απόφαση και όπως δικαιούμαστε νομικά, προχωράμε στην επόμενη διοργάνωση του RIVER PARTY έως ότου το ζήτημα αυτό λυθεί οριστικά με τη διαδικασία που προβλέπει ο νόμος.

Με τιμή,

RIVER CLUB ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Φεβρουάριος, 2020, 1:06 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΝΕΣΤΟΡΙΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr