17  έργα του τοπικού προγράμματος CLLD / Leader  της Αναπτυξιακής Καστοριάς ΑΕ ΟΤΑ  προϋπολογισμού 1.107.000

Εγκρίθηκαν  17  έργα του τοπικού προγράμματος CLLD / Leader  της Αναπτυξιακής Καστοριάς ΑΕ ΟΤΑ  προϋπολογισμού 1.107.000,  με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας κ. Γ. Κασαπίδη.

Τα έργα  ανήκουν στην κατηγορία των παρεμβάσεων δημόσιου χαρακτήρα και εντάσσονται στην στρατηγική του τοπικού προγράμματος.

Αφορούν παρεμβάσεις στον πολιτισμό, προβολή  της περιοχής της Π.Ε. Καστοριάς, στην προστασία του περιβάλλοντος και στις βασικές υποδομές των αγροτικών οικισμών.

Σύντομα αναμένουμε και τις εντάξεις των έργων ιδιωτικού χαρακτήρα, της 1ηςπρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος που αφορούν κυρίως σε επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού τομέα ( μεταποίηση αγροτικών προϊόντων ) καθώς και σε άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες όπως τουρισμός, βιοτεχνίες, οικοτεχνίες κ.α.

Παράλληλα προετοιμάζουμε και τις επόμενες προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος  σε έργα δημοσίου συμφέροντος καθώς και σε έργα ιδιωτικού χαρακτήρα (επιχειρηματικές δραστηριότητες ).

Οι νέες προσκλήσεις για νέες προτάσεις στο πρόγραμμα CLLD / Leader  θα προκηρυχθούν  εντός των επόμενων δύο μηνών  και θα λήγουν δύο μήνες μετά την προκήρυξη. Για τις νέες  προκηρύξεις  θα υπάρχει λεπτομερής ενημέρωση και δημοσιοποίηση το αμέσως επόμενο διάστημα. Οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές μπορούν  άμεσα να  απευθύνονται  στην Αναπτυξιακή Καστοριάς  για να ενημερωθούν σχετικά με το πρόγραμμα CLLD / Leader , τις δράσεις που χρηματοδοτεί, τα ποσοστά επιδότησης και την επιλεξιμότητα τους στο πρόγραμμα.

Τηλ. Επικοινωνίας: 2467083441

Ιστοσελίδα: www.ankas.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 31,Ιανουάριος, 2020, 1:28 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr