Τζηκαλάγιας : ΄΄ Με πρωτοβουλία μου το ραντεβού για την αεροπορική σύνδεση, όλα τα άλλα άσφαιρα πυρά ΄΄

 

Δ.Τ – Θέμα:Αεροπορική σύνδεση της Καστοριάς

Προς ενημέρωση των πολιτών και αποκατάσταση της αλήθειας,με αίσθημα ευθύνης ανακοινώνεται:

α)ισχύει η δέσμευσή μου από την αρχή της βουλευτικής μου θητείας πως θεωρώ πως το αεροδρόμιο Δυτικής Μακεδονίας της Καστοριάς πρέπει να συνδέεται με δύο πτήσεις καθημερινά με την Αθήνα. Αυτό θα καταστεί εφικτό με την κατασκευή της σήραγγας της Κλεισούρας. Μέχρι τότε πρέπει να προσπαθούμε συνεχώς για το καλύτερο δυνατόν,δηλαδή όσο το δυνατόν περισσότερες πτήσεις εβδομαδιαία σε λογικές ώρες. Για τον σκοπό αυτό με πρωτοβουλία μου από 10ημέρου κλείστηκε ραντεβού με τον αποκλειστικά αρμόδιο νέο Διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας κ.Γεώργιο Δριτσάκο για την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου στις 10π.μ.Εκεί προσκλήθηκαν να παραστούν όλοι οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας της Δυτικής Μακεδονίας. Εκεί θα ξεκαθαρίσει η νέα σύμβαση για την σύνδεση Αθηνών-Κοζάνης-Καστοριάς από 1 Ιουλίου 2020 και έως την ολοκλήρωση της σήραγγας της Κλεισούρας,που πιστεύω μπορεί να είναι νωρίτερα από την παρέλευση της 4ετίας κάθε σύμβασης που υπογράφεται. Όλα τα υπόλοιπα που γράφονται και λέγονται αποτελούν άσφαιρα πυρά.Σε όσους δεν μπορούν να συλλάβουν αυτή την δυνατότητα( 2 πτήσεις καθημερινά), να επισημάνω πως στους 50.000 κατοίκους του Ν.Καστοριάς, προστίθενται κυρίως οι 80.000 της Εορδαίας-Αμυνταίου αλλά και μέρος από την < αγορά> της περιοχής της Κορυτσάς, καθώς και η προοπτική που δημιουργείται με το <άνοιγμα> του τελωνείου του Λαιμού με το κράτος των Σκοπίων και 

β) αυτή την εβδομάδα ψηφίζουμε στη Βουλή τον νόμο που θα διέπει την ίδρυση,κατασκευή και λειτουργία των αεροδρομίων επί υδάτινων επιφανειών(κοινώς πτήσεις με υδροπλάνα).

Ήδη με πρωτοβουλία μου έφερα σε επικοινωνία την εταιρεία κυπριακών συμφερόντων που έχει το know- how με τον Δήμαρχο Καστοριάς ο οποίος έχει την αρμοδιότητα χορήγησης της αδείας λειτουργίας. Η εταιρεία θα κατασκευάσει με δικά της έξοδα το υδατοδρόμιο μιας και θα έχει την εκμετάλλευση. Επομένως η δρομολόγηση της διαδικασίας ήρθε πλέον στα χέρια του Δήμου.

Από το Γραφείο Τύπου

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 4,Φεβρουάριος, 2020, 7:58 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr