Ομοσπονδία Γούνας » Η Ελληνική Γούνα αντεπιτίθεται »

Το Σάββατο 01 Φεβρουαρίου 2020 στο κτίριο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.) στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ημερίδα από την Ελληνική Ομοσπονδίας Γούνας και το Ευρωπαϊκό Τμήμα της Παγκοσμίας Ομοσπονδίας Γούνας (Fur Europe).

Στην ημερίδα, την οποίας το θέμα ήταν «Η αλήθεια για τη Γούνα και τα δικαιώματα των Ζώων»-«Truth about Fur and Animal rights» παρευρέθηκαν  εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Κοζάνης  και πρ. Υπουργός Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Γ. Δημήτριος Κοσμίδης  στην ομιλία του τόνισε μεταξύ των άλλων  πως «Όλα αυτά τα χρόνια ο κλάδος μας έχει συμβάλει στην εθνική οικονομία και έχει πραγματοποιήσει μεγάλες δωρεές σε όλη τη χώρα, αλλά και στο εξωτερικό. Παρόλα αυτά ο κλάδος μας δέχεται επίθεση από διάφορες ομάδες προστασίας δικαιωμάτων των ζώων και μέσω παραπληροφόρησης προσπαθούν να πετύχουν διαφόρων ειδών απαγορεύσεις εις βάρος της ελληνικής γουνοποιίας. Καθήκον μας είναι να ενημερώνουμε για την αλήθεια σχετικά με την γούνα, προκειμένου ο κόσμος να έχει υπεύθυνη πληροφόρηση».

 Ομιλητές ήταν  επίσης ο Υπεύθυνος  Επικοινωνίας της  Παγκόσμιας  Ομοσπονδίας  Γούνας (IFF) Neville Thurlbeck, η  Γενική Διευθύντρια  της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας  Γούνας  (Fur Europe) Mette Lykke Nielsen, ο Νομικός Σύμβουλος της  Ε.Ο.Γ. Γιάννης Καραβιδάς και ο Καθηγητής  του Α.Π.Θ. Δημήτριος Μπακαλούδης.

Κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής ημερίδας παρουσιάστηκαν όλα τα επιχειρήματα του κλάδου της γούνας, σχετικά με την αντιμετώπιση των ακτιβιστών και την παραπληροφόρηση που δημιουργούν. Επίσης δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στο γεγονός ότι η γούνα αποτελεί ένα φυσικό και βιοδιασπώμενο προϊόν, όπως επίσης και στις ενέργειες που γίνονται εκ μέρους του κλάδου υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 4,Φεβρουάριος, 2020, 12:06 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr